Acasa » 3 ani de Empower

3 ani de Empower

Probabil cei mai vechi cititori si apropiati ai nostri stiu ca astazi Empower face… 3 anisori!

La multi ani, Empower!
La multi ani, Empower!

5 mai 2008, o idee simpla

In mai 2008 am pornit un site, Empower.ro, in ideea de a oferi un articol zilnic, gratuit, in care cititorii nostri sa poata gasi idei, tehnici, principii pentru a face urmatorul pas in cariera si viata personala. Am inceput atunci in echipa de 7 autori rezidenti plus doi (Andrei Rosca si cu mine) care faceam totul. :)

5 mai 2011, dupa 3 ani

Intre timp oamenii au plecat, altii au venit. Am crescut impreuna si suntem mandri ca, in 3 ani:

  • am publicat peste 1000 de articole online exclusive de dezvoltare personala scrise de peste 60 de autori si citite de mai bine de 500.000 de persoane din peste 100 de tari;
  • am lansat 5 programe educationale complexe de traininguri si workshopuri de dezvoltare personala si profesionala dedicate tinerilor si adultilor de care au beneficiat peste 2000 de persoane in 12 orase ale tarii in ultimii doi ani;
  • am reusit sa punem laolalta peste 30 de traineri si specialisti de top din Romania care sustin programele educationale in Bucuresti si in marile orase ale tarii;
  • am devenit o organizatie si o comunitate reper in peisajul educatiei nonformale, al dezvoltarii personale si profesionale din Romania.

Din mai 2010 suntem organizati intr-un ONG, Asociatia Empower Romania, si suntem pusi pe fapte (si mai) mari.

Multumiri tuturor celor implicati, de-a lungul timpului, alaturi de noi in aceasta comunitate de oameni entuziasti!

Si, ca sa vedeti co-incidenta, astazi este si ziua de nastere a lui Gabi Pascal, Vicepresedintele Empower si omul care este responsabil, in mare parte, pentru strategiile si proiectele de tip ONG implementate in organizatia noastra. La multi ani, Gabi!

Asadar inca o data multumiri pentru toti cei care au oferit de-a lungul timpului timp, creativitate, sprijin, energie, atentie si… feedback!
In numele echipei Empower,
Ionut Ciurea

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

8 răspunsuri

  1. Va doresc o viata cat mai lunga si o activitate incununata de succes, cel putin ca si pana acum! Va felicit cu acst prilej pentru initiativa si realizare si ma bucur ca existati! LA MULTI ANI!

  2. La multi ani minunati! Sa aveti din ce in ce mai mult succes, iar unul dintre secretele succesului este sa incerci mereu sa fii mai bun, sa-ti intreci si propriile asteptari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!