Acasa » Empower Live! Bucuresti 9 mai: motivatia de a fi liber

Empower Live! Bucuresti 9 mai: motivatia de a fi liber

Empower Live! #49 in Bucuresti (prima intalnire din anul 2 al proiectului Empower Live!) este o intalnire speciala cu Mihail Musat.

Bucuresti, 9 mai 2011, Mihail Musat

Esti motivat(a) sa fii liber(a)?

… si sa sustii un spatiu de libertate si celor din viata ta? Ca o continuare a acestui articol Libertate. Incredere. Responsabilitate. Sinceritate. ne-am propus sa cream un spatiu in care sa exploram mai in profunzime subiectul libertatii:

 • ce inseamna libertatea pentru fiecare dintre noi;
 • cum ne respectam acest spatiu;
 • cum respectam acest spatiu si drept celor din viata noastra.

Asadar, esti pregatit sa experimentezi un cadru de dezvoltare personala in care sa descoperi relevanta libertatii in viata ta? Sa faci parte dintr-un grup bazat pe colaborare si sustinere? Sa intri intr-un proiect al carui succes este garantat de faptul ca se formeaza grupe de oameni care desi la inceput nu se cunosc, in timp devin cei mai buni prieteni?

Daca te atrage un astfel de cadru-grup de dezvoltare personala, te astept la Empower Live! pentru a trai o experienta similara celei descrise pentru grupurile WhichWay.

Deci, daca:

 • Esti motivat sa faci ceva mai mult cu viata, dar nu stii de unde sa incepi.
 • Toata lumea iti spune sa faci ce iti place, insa nimeni nu te ajuta sa si afli ce iti place.
 • Multi oameni iti spun sa iti pui tu gandurile in ordine, insa nu iti spun si cum.
 • Tot auzi ca e bine sa iti faci ordine in viata, insa ti se par atatea locuri incat nu stii de unde sa incepi.

… atunci intalnirea de luni, 9 mai 2011, s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie in aceasta perioada a vietii tale. Aceasta intalnire de luni va fi una speciala pentru ca, ca de obicei, va fi un workshop practic, si in acelasi timp vei experimenta si ce inseamna aceste grupuri WhichWay.

Mihail Musat este trainer, autor rezident Empower si un om cu 8 ani de experiente in multinationale, ONGuri si training.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 9 mai, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 20 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 9 mai 2011

INSCRIERI INCHISE, toate locurile rezervate.

Lista de participanti:
1-2. Adina Jipa (plus o persoana)
3. Carmen Tomescu
4-5. Alex Huditan (plus o persoana)
6. Florentina Vasile
7. Melinda Vraja
8. Mariana Ambrozi
9. Cristina Zainea
10-11. Valentina Lazar (plus o persoana)
12-13. Lavinia Bujor (plus o persoana)
14. Andreea Ganga
15. Silvia Cirstea
16. Andra Bogoi
17. Daniela Radulescu
18-19. Andreea Lutic (plus o persoana)
20. Simona Rupa

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

 1. „Ce inseamna libertatea pentru fiecare dintre noi?”
  Libertatea este una dintre valentele care ne permite sa dam tot ceea ce este mai bun in noi.
  „Cum ne respectam acest spatiu?””Cum respectam acest spatiu si drept celor din viata noastra?”
  Libertatea nu este un spatiu, deci nu are limite. Daca totusi consideram o metafora formularea, atunci, avand respect de sine si respect pentru cei din jurul nostru, putem „respecta acest spatiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!