Acasa » 3+1 locuri in care poti invata sa conduci afaceri

3+1 locuri in care poti invata sa conduci afaceri

Astazi va aducem un articol-impact si o recomandare cu totul speciala, mai ales daca esti manager sau antreprenor (sau vrei sa devii). Este vorba de Eliade Rotariu, un foarte apreciat manager si antreprenor. Veti gasi la final o recomandare pentru a va inscrie imediat, complet GRATUIT, la cursul video „10 greseli pe care le fac managerii”.

Mai intai, cititi atent mesajul lui Eliade pentru voi.

Management in Romania(?)

Te-ai intrebat vreodata de ce mediul de afaceri din Romania functioneaza… cum functioneaza? Si eu m-am intrebat asta. Si am constatat ceva interesant. Practic, ca sa conduci o afacere, o echipa de oameni si cateodata, propria casa, ai nevoie de anumite competente si abilitati.

In mediul de business se numesc competente manageriale. Mai pe romaneste, sa stii ce ai de facut si sa faci. Insa, ca sa stii ce ai de facut, trebuie sa te fi invatat cineva inainte.

Venind dupa 50 de ani de comunism, nu prea ai avut unde sa inveti. Totusi, au trecut mai mult de 20 de ani de la comunism si s-a putut invata si in Romania. Asadar, unde poti invata in Romania sa gestionezi oameni, resurse, afaceri?

3 locuri cu si despre management in Romania

Primul loc, si cel mai popular, este „calificare la locul de munca”. Adica te trezesti cumva manager si trebuie sa faci fata situatiei. Uneori cu stres mai mult, alteori cu stres mai putin, dar intotdeauna cu greseli de care ti-aduci aminte mai tarziu. Vestea proasta este ca acest mod de a invata e foarte costisitor si neplacut.

Al doilea loc in care poti invata management este in facultate. Din pacate, nivelul de studiu in facultate este foarte jos si nu raspunde cerintelor din „viata reala”. Unii profesori nu au facut niciodata management si sunt total straini de ceea ce inseamna mediul de afaceri, desi ei asta predau. Daca facultatea ar fi fost o alternativa, atunci afacerile ar fi mers mult mai bine in Romania.

Al treilea loc sunt scolile straine. Acum poti urma un MBA (Master in Business Administration) si in Romania fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi in afara tarii. Dezavantajul unui MBA este ca iti rapeste weekend-urile pentru cel putin 2 ani si asta doare destul de tare, mai ales daca ai familie. Un alt dezavantaj este ca putini isi permit sa dea cateva mii de euro pentru o astfel de scoala.

Problema este ca intre facultate (nivel scazut) si MBA (nivel inalt) un manager nu are foarte multe optiuni. Nu prea are defapt. Ii raman cartile, prietenii si cele cateva cursuri care se organizeaza ocazional.

O a patra solutie pentru voi de la Eliade

Special pentru manageri, Eliade a construit un intreg sistem prin care sa inveti, simplu si eficient, management. Eliade este unul dintre cei mai bine pregatiti oameni din Romania in acest domeniu si a creat cu mare atentie acest program.

In plus, este ardelean get-beget si merita sa il cunoasteti. :)

Pentru a-l cunoaste mai bine, Eliade v-a pregatit un curs video complet GRATUIT care va fereste de 10 greseli majore pe care le-ati putea face (sau le faceti deja) ca manageri.

Asadar, urmariti aici prezentarea lui Eliade despre management si despre program, inscrieti-va GRATUIT imediat si evitati (cel putin) 10 greseli majore in management!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!