• Home
  • Noutati

Empower Live! Bucuresti 1 decembrie: obiective cu sens pentru o viata implinita

De Ziua Nationala, va invitam la Empower Live #87 in Bucuresti pentru a invata cum sa ne stabilim obiectivele in viata personala si in business.

Bucuresti, 1 decembrie 2012, Ofelia Neagu si Alina Margineanu

Obiective cu sens pentru o viata implinita

Iti dai seama ca situatia actuala poate nu te multumeste pe deplin si poate ti-ai dori altceva in anul care vine. Dar catre ce te indrepti? Cum stabilesti care sunt telurile tale pentru anul care vine? Sunt acestea cu adevarat potrivite pentru tine? Care sunt consecintele a ceea ce iti propui?

De multe ori, desi pornesti cu mult entuziasm la inceputul anului, dupa un timp constati ca ai abandonat proiectele incepute sau iti dai seama ca ele nu ti se potrivesc cu adevarat, nu mai stii nici tu de ce le-ai inceput sau ti se pare ca nu te mai reprezinta. De ce se intampla acest lucru?

Poate fi vorba de faptul ca motivatia ta nu este una autentica, ti-ai stabilit telurile raportandu-te mai mult la factori externi, sau poate ca sacrificiile pe care trebuie sa le faci pentru a-ti atinge scopurile sunt prea mari comparativ cu beneficiile.

Te invitam sa afli mai multe despre modul in care iti poti stabili telurile pentru anul care incepe, raspunzand la urmatoarele intrebari:

  • Abordarea centrata pe obiective vs. abordarea centrata pe problema – cum creezi o alta perspectiva?
  • Cum definesti si de unde pornesti in formularea obiectivelor (in viata personala, cariera sau chiar in organizatii)?
  • Care e motivatia reala din spatele obiectivelor tale?
  • „Ecologia” si impactul obiectivelor – cum le evaluezi?
  • Ce te poate impiedica sa iti atingi scopurile?

Ofelia Neagu este Life Coach (in formare Noble Manhattan), NLP Master Practitioner IANLP si trainer certificat. Are o experienta de 10 ani in comunicare, atat in business, cat si in sectorul non-profit. „Cred ca fiecare dintre noi poate si merita sa traiasca o viata implinita, armonioasa, echilibrata si plina de sens. Avem resursele pentru a ajunge sa traim viata pe care ne-o dorim, trebuie doar sa descoperim cum putem face acest lucru.” Mai multe informatii despre Ofelia poti afla aici.

Alina Margineanu este Life Coach (Noble Manhattan), NLP Master Practitioner ARONLP & EANLP, cu o experienta de peste 9 ani in mediul de business, atat in IMM cat si companii multinationale. „Coaching-ul imi ofera oportunitatea de a aplica toate cunostintele, competentele si abilitatile mele, astfel incat bucuria de a trai sa poata fi gustata de cat mai multi semeni ai mei, iar stralucirea din ochii lor si zambetele de pe chip sa reprezinte o expresie a acestei bucurii.”Mai multe informatii despre Alina poti gasi aici.

Coordonate eveniment

Loc, data: Sala Winchester (Cladirea Campus) din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 1 decembrie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Lista de participanti – inscrieri inchise!

Participanti:
1. Florian Tatu
2-3. Cristina Nicolai (plus o persoana)
4. Patricea Pop
5. Luiza Dirmon
6. Cristina Ghiveciu
7. Anisoara Enache
8. Andrei […] 9. Sasarman Thetys
10-11. Mihai Savin (plus o persoana)
12. Ramona Ursu
13. Andrei Parfene
14. Ana-Maria-Cristina Sitaru
15-16. Elena Balasoiu (plus o persoana)
17-18. Catalin Latu (plus o persoana)
19-20. Lucia Eddan (plus o persoana)

Va asteptam!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments