Acasa » 4 tipuri de inele placate cu aur de care te vei îndrăgosti imediat

4 tipuri de inele placate cu aur de care te vei îndrăgosti imediat

Inelele placate cu aur sunt trendul acestui an în materie de bijuterii. Acest lucru se datorează nu doar prețului redus, ci și multitudinii de modele în care le poți găsi.

Prețul unui inel placat cu aur variază între 40 și 400 lei în funcție de model. Așadar, costul este foarte mic comparativ cu inelele din aur masiv. Totuși, vei beneficia de calitate foarte bună: inelele placate cu aur au o durată de viață și de 4-5 ani.

Iată cele mai iubite tipuri de inele placate cu aur:

1. Inelele de logodnă placate cu aur galben

În general, inelele de logodnă placate cu aur au inserat un cristal zirconia, ceea ce le face să strălucească într-un mod aparte. Cristalele zirconia pot fi în absolut orice nuanță, așa încât îți va fi greu să te decizi care culoare e mai frumoasă decât toate. Modelele de inele de logodnă placate cu aur sunt foarte versatile, așa încât sigur vei găsi ceva care să fie perfect pentru tine. Ție ți-ar place un inel de logodnă placat cu aur de 18 karate?

Orice femeie se topește după un inel de logodnă, așa încât nu e niciodată prea devreme să faci pasul cel mare!

2. Inelele tip verighetă placate cu aur galben

Verighetele placate cu aur arată impecabil. Specialiștii noștri îți recomandă în special modelele de inele tip verighetă placate cu aur cu gravură fină pe toată suprafața inelului. Vei crea senzație cu aceste verighete gravate placate cu aur oriunde vei merge!  Prețurile pentru o bucată sunt între 40 și 100 lei, astfel încât e foarte ușor să îți achiziționezi un set.

Inelele tip verighetă plac oricărei femei, astfel încât aceasta poate fi și o idee bună de cadou.

3. Inelele placate cu aur alb

Aurul alb este noua senzație în bijuterii, așa încât designerii se întrec între ei când vine vorba de crearea de noi modele. Modelele de inele placate cu aur alb sunt frumoase prin simpla lor culoare argintie, însă atunci când au și un cristal zirconia inserat, devin senzaționale! Prețurile pentru un astfel de inel variază între 60 și 400 lei, în funcție de model și de mărimea cristalului. Pont: aceste inele sunt perfecte și pentru logodnă!

4. Inelele tip ghiuluri placate cu aur de 18 karate

Inelele pentru bărbați și femei tip ghiuluri placate cu aur sunt masive și impunătoare. Amintesc de puterea și prestigiul vechilor faraoni și, desigur, de charisma personajului Godfather. Există foarte multe persoane pasionate de acest tip de inele, iar noi nu putem decât să le încurajăm să le achiziționeze în varianta calitativă placată cu aur!

Indiferent ce tip de inel alegi, cel mai important lucru este să fii atent la calitatea achiziției tale. Specialiștii noștri te sfătuiesc să cumperi doar inele placate cu aur la care ți se oferă certificat de calitate și conformitate pentru placarea cu aur. În acest fel, te asiguri că acel inel a fost, într-adevăr, galvanizat și va avea o durată de viață foarte mare. Ție care tip de inel placat cu aur îți place cel mai mult? Deții un astfel de inel? Lasă-ne un răspuns în comentarii!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!