5 produse cosmetice pe care să le iei cu tine oriunde

Ca femeie știi că trebuie să ai la tine o mică trusă de produse cosmetice aproape tot timpul. Acum sunt la modă excursiile gen city-break și de obicei nu iei cu tine un bagaj mare de cală, deci trebuie să te limitezi la variante mici ale produselor.

Toate acestea fiind spuse, este de la sine înțeles că de multe ori va trebui să limitezi, atât cantitatea, cât și dimensiunea produselor cosmetice pe care le iei cu tine și va trebui să faci o selecție drastică în ceea ce le privește.

Așa că, oriunde ai merge – la un training în afara orașului, la o conferință, în delegație sau în excursie – alege cu atenție cu ce îți încarci bagajul și să fii sigură că toate îți sunt utile și chiar necesare.

Produse cosmetice de nelipsit din bagaj

Desigur, nu trebuie să le pui pe toate acestea pe lista ta, ci mai degrabă pe cele care și-au arătat utilitatea până acum. Sau, dacă descoperi ceva nou, atunci îți recomandăm să apelezi la acesta cel puțin o dată.

Toate produsele le găsești, bineînțeles și în varianta de travel sau, dacă nu, îți recomandăm să îți cumperi recipiente în care să le transferi în așa fel încât să nu ai probleme la aeroport, dacă alegi să zbori.

1. Mascara

Rimelul – sau mascara – este probabil cel mai folosit produs cosmetic de către femeile din lumea-ntreagă. Este mic, compact și poate să reprezinte machiajul de zi în sine.

Atunci când ești în vacanță mai ales, pe lista ta de priorități probabil nu este și statul în fața oglinzii cu orele pentru a crea un machiaj de neuitat. Ai atâtea locuri de vizitat și experiențe de trăit încât machiajul cade pe o poziție secundară.

Acesta este momentul în care îți aplici o mascara profesională și pleci la plimbare liniștită că nu vei avea surprize să te trezești fără, sau cu urme negre inestetice, când ți-e lumea mai dragă, indiferent de vreme.

2. Șamponul uscat

Șamponul uscat a devenit la modă în ultimii ani și considerăm că este una dintre cele mai bune invenții ale omenirii.

Afirmăm acest lucru cu mâna pe inimă din două motive:

  • îl poți folosi chiar după ce îți speli părul și îl usuci, la rădăcini, și astfel vei menține mai mult prospețimea firului de păr;
  • sau îl poți folosi în cazuri de urgență în care ai nevoie doar de un refresh înainte de a ieși din casă.

Cu siguranță îl găsești în varianta minusculă și poți să îl pui în geantă și să îl ai mereu la tine.

3. Ruj

Rujul sau luciul de buze este cel de-al treilea produs pe care îl vedem ca fiind indispensabil.

Pe lângă că te ajută la partea estetică și te ajută să arăți așa cum îți dorești, cele profesionale au în componență balsamuri și ingrediente care îți și protejează și hidratează buzele.

Așa că ai parte de două beneficii cu ajutorul unui singur produs de calitate.

4. Demachiant

Fie că folosești demachiant sau apă micelară, ambele sunt de retatat în orice circumstanță te-ai afla.

Primul gând când auzi de demachiant este că se folosește atunci când aplici orice tip de machiaj pe piele. Cu toate acestea, el trebuie să fie folosit zi de zi pentru a curăța pielea și a o pregăti de aplicarea cremelor care fac parte din rutină.

5. Crema SPF

Ordinea în care am prezentat produsele este complet aleatorie, așa că orice crema SPF poate să urce lejer pe primul loc.

Contrar aparențelor, crema SPF trebuie să fie aplicată – cel puțin pe ten și pe decolteu – de-a lungul anului, chiar dacă razele soarelui și radiațiile UV nu sunt mereu la fel de puternice precum vara.

Alege pentru orice deplasare produse de calitate, care îți vor da siguranța că vor arăta impecabil indiferent de situație și te vor proteja de neplăcerile care pot să îți iasă în cale.

Acum e mult mai ușor să comanzi online produse profesionale și de calitate, pe care le folosesc chiar și artiștii de make-up atunci când crează machiaje care trebuie să reziste.

Investește în tine indiferent de ocazie și îți vei mulțumi când te vei uita în oglindă!

Credite foto: unsplash.com

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments