Acasa » 5 sfaturi utile pentru redecorarea locuinței tale

5 sfaturi utile pentru redecorarea locuinței tale

Dacă ai intenția să îți redecorezi locuința, trebuie să acorzi mare atenție tuturor elementelor care fac parte din decor, întrucât acestea au un rol primordial în asigurarea confortului tău.

Ei bine, sunt câteva direcții pe care le poți urma pentru a ajunge să ai o casă decorată cu stil. Scopul de bază în alcătuirea designului este ca acesta să nu fie plictisitor, iar piesele de mobilier pe care le alegi să fie durabile și ușor de întreținut. Iată câteva sfaturi și sugestii pe care e musai să le urmezi.

Atenție la obișnuințe. Întâi de toate, dacă te gândești să-ți redecorezi locuința, atrage atenția la obișnuințele personale și ai membrilor familiei. Îți place să citești? Atunci vei avea nevoie de loc pentru cărți și pentru lectură. Obișnuiești să te uiți la filme? Atunci e musai să ai un televizor și o canapea confortabilă. Felul cum decorezi aceste locuri în care vei petrece o bună parte din timp este esențial, concentrează-ți efortul asupra lor.

Procură mobilier de calitate. Alege piese de mobilier care s-ar potrivi stilului locuinței și optează pentru mobilă de calitate. Nu uita nici de uși sau ferestre, întrucât ele sunt elementele-cheie ale designului. Iar dacă nu vrei să cheltui prea mult pentru schimbul ferestrelor din lemn, atunci ai putea să le dai cu un lac de calitate  sau să investești în niște lucrări de întreținere.

Alcătuiește o listă. După cum am spus, aspectul nu este singurul element de care trebuie să ținem cont atunci când ne decorăm locuința, însă este, desigur, la fel de important. Pentru a obține rezultatul estetic dorit, îți sugerăm să alcătuiești o listă de lucruri din casa ta de care ai vrea să scapi. Toate lucrurile aspectul cărora te deranjează pot fi ușor înlocuite, redecorate sau, în cazul în care nu mai vrei să-ți pierzi timpul cu ele, chiar aruncate la gunoi.

Sunt numeroase site-uri cu idei DIY de unde te poți inspira să faci  din niște obiecte anoste și plictisitoare niște obiecte de decor de toată frumusețea fără mari cheltuieli. Unul dintre aceste site-uri este Pinterest unde poți vedea numeroase poze cu idei deja implementate; apoi Ehow – unde poți găsi idei de redecorare și de menținere a curățeniei în casă cu poze și descrierea pașilor; pe diynetwork găsești o gamă largă de idei pentru cei pasionți de grădinărit și plante; iar site-ul doityourself este dedicat în special redecorării și amenajării casei.

Mare atenție la detalii. Dacă deja ți-ai procurat mobilier de calitate, acum îți rămâne doar să adaugi câteva piese de decor în cameră. Fie adaugi tablouri, imprimeuri pe perete, o oglindă de o formă mai puțin obișnuită, sau mânere pentru uși într-un stil anume, acestea sunt deciziile care vor hotărî stilul de ansamblu al casei.

Curaj. Redecorarea casei este un act de curaj. Îndrăznește să schimbi stilul locuinței după gustul tău, însă fii atentă la dorințele celor din jur. Îți dorim succes!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!