Acasa » Ateliere cu povesti de viata

Ateliere cu povesti de viata

Astazi va recomandam un atelier de seara cu Ofelia Neagu si Ioana Marinescu despre povesti si cum putem trai fara masti. Mediul profesional influenteaza si poate chiar determina calitatea vietii noastre. Te intrebi cum ar fi altfel, esti curios sa afli experiente reale din mediul corporatist, antreprenorial sau viata de freelancer? Noi te invitam la o seara cu povesti despre felul in care traim si percepem medii profesionale diferite!

Ce iti oferim

  • Vei avea un spatiu in care sa interactionezi diferit, fara mastile cu care te-ai obisnuit, vei putea spune mai multe despre tine si ceea ce te preocupa acum, intr-un mediu nou, care primeste fara sa judece si care ofera in schimb alte experiente.
  • Vei avea un cadru sigur in care sa povestesti liber si relaxat despre perspectiva ta;
  • Vei putea discuta cu persoane care au atat experiente similare, cat si cu cei care provin provin din alte medii profesionale.

Ce poti lua acasa

  • Perspective diferite despre avantajele si provocarile fiecarui mediu de lucru.
  • O mai buna intelegere despre mediul care ti se potriveste acum.
  • O schimbare de perceptie asupra nevoilor reale si asteptarilor tale vis a vis de mediul de lucru.
  • Poti constientiza daca drumul pe care l-ai ales iti este potrivit sau poti identifica o nevoie de schimbare.

Facilitatorii serii

Ofelia Neagu este coach, asistandu-si clientii in (re)descoperirea si constientizarea propriilor resurse si in a gasi cel mai potrivit mod in care acestea pot fi exprimate si utilizate pentru a trai o viata implinita si echilibrata. Experienta de coaching se impleteste cu experienta de peste 12 ani in comunicare (in business si non-profit).

Ioana Marinescu este coach in formare, facilitator, consultant independent, si mai ales OM. Experienta profesioanala a Ioanei consta in 10 ani de lucru in companii multinationale si romanesti de retail, in cadrul departamentelor de product management, marketing si general management.

Organizatorii va asteapta cu drag in data de 6 noiembrie, de la ora 18:30 la Natu Café in Bucuresti. Investitia ta va fi de 50 RON si vei primi pe langa o seara de discutii neconventionale si o bautura (ceai, cafea, apa sau racoritoare).

Pentru inscrieri si detalii suplimentare trimite un email la [email protected] sau [email protected] sau suna la 0724 305 997 sau 0733 148 807. Locurile sunt limitate.

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!