Acasa » Avantajele montarii de ferestre si usi cu geam termopan si profil din PVC

Avantajele montarii de ferestre si usi cu geam termopan si profil din PVC

Montarea ferestrelor si usilor cu geam termopan este o etapa importanta in edificarea unei locuinte, dar stiti care sunt avantajele acestora in comparatie cu alte produse? Iata 8 avantaje pe care termopanele le pot oferi casei tale.

1. Personalizarea culorii ramelor

De obicei, ramele ferestrelor si usilor cu tamplarie PVC sunt albe. Cu toate acestea, evolutiile procesului de fabricatie au facut posibil ca proprietarii de locuinte sa nu se limiteze doar la profile albe, ci la o gama larga de culori si nuante. In general, firmele de montaj termopane Bucuresti pot adapta acum produsele la specificatiile dorite; adica ferestrele si usile termopan se vor integra perfect in arhitectura casei tale.

2. Siguranta la efractie

Securitatea unei proprietati este esentiala, de aceea trebuie sa ne gandim si la ea atunci cand alegem ferestrele sau usile. Tamplaria din PVC cu structura interioara din otel depaseste asteptarile, pentru ca are un cadru usor, dar robust, care de obicei este utilizat impreuna cu diferite combinatii de blocare, precum si cu un geam termopan care va impiedica intrusul sa intre.

3. Izolarea termica a termopanelor

Eficienta energetica este in mintea tuturor atunci cand vine vorba de noi ferestre si usi, iar alegerea materialelor utilizate va afecta calitatea energetica a casei dvs. Ferestrele cu profilele din PVC si geam termopan nu transmit multa caldura in exterior atunci cand sunt montate corect, minimizand pierderea de caldura din locuinta.

4. Izolarea fonica

Profilele din PVC in combinatie cu un geam termopan dublu sau triplu ajuta la reducerea cantitatii de zgomot care poate trece din exterior in casa ta. Majoritatea usilor si ferestrelor termopane ar trebui sa reduca zgomotul extern cu pana la 50% in comparatie cu ferestrele traditionale cu rame din lemn.

5. Ignifugarea

Standardele de constructie prevad ca ramele pentru ferestre si usi trebuie sa fie fabricate din materiale cu rezistenta la foc pentru a preveni raspandirea focului extern. Profilul din PVC este, de asemenea, supus reglementarilor cladirii pentru a respecta protocolul de securitate la incendiu, ceea ce inseamna ca materialul va mentine ruta principala deschisa timp de 30 de minute in cazul unui incident de incendiu.

6. Intretinere redusa

PVC-ul este un material cu intretinere redusa, spre deosebire de materialele naturale care necesita slefuire, lacuire si vopsire anuala. Ferestrele si usile cu rame din PVC si geam termopan pot dura cateva decenii, fara niciun semn de degradare, singura intretinere necesara fiind o stergere cu apa si detergent pentru a preveni aparitia murdariei.

7. Durabilitatea termopanelor

Intemperiile sunt o problema comuna printre majoritatea materialelor utilizate pe exteriorul unei proprietati. Ferestrele si usile cu profil din PVC nu reactioneaza cu apa si aerul si nu sunt sensibile la elementele naturale, ceea ce inseamna o durata de viata mai lunga, fara a imbatrani. PVC-ul este un material incredibil de dur, ceea ce inseamna ca ramele termopanelor pot rezista si la conditii meteo extreme, nefiind afectate de putregai si coroziune, ceea ce este deosebit de avantajos pentru proprietatile situate in apropierea litoralului, unde continutul ridicat de sare poate fi problematic. Termopanele sunt, de asemenea, protejate impotriva razelor ultraviolete (UV), impiedicand materialul sa se degradeze in expunerea prelungita la soare.

8. Materiale ecologice

Durata medie de viata a ferestrelor termopan poate varia intre 40-80 de ani si sunt fabricate din materiale reciclabile, pentru a mentine un impact minim pe termen lung asupra mediului. Cand inlocuiti ferestrele si usile vechi cu profile din PVC, intrebati instalatorul dvs. daca vor fi eliminate astfel incat sa se asigure ca sunt reciclate, iar materialele sa fie refolosite in alte produse, cum ar fi conducte, fitinguri etc.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.