Acasa » Aventuri in Sri Lanka

Aventuri in Sri Lanka

Astazi Empower va recomanda programele de internship ale asociatiei de studenti AIESEC, noii parteneri ai organizatiei noastre.

O experienta speciala

Oceanul Indian. Al treilea ocean ca marime din lume loveste tarmurile Peninsulei Arabice, Africii, Malaeziei, Australiei iar, in nordul lui, atinge chiar incredibila Indie (cum ii spune lumea) si exotica tara insulara Sri Lanka.

Ajungi sa simti ca nu esti din alta parte a lumii, ci apartii acestui loc. Am intalnit plaje de vis, munti cu mii de cascade de care nu te poti dezlipi, plantatii imense de ceai si oameni calzi si deschisi in a-ti impartasi cultura si povestea lor de viata.

Daca deschizi The Economist „la pagina” Sri Lanka, vei citi despre turbulente politice, importanta religiei in zona si potential economic inca neexploatat. Daca incerci butonul de „follow” al Pinterest-ului pe board-urile cu Sri Lanka, vei gasi poze ilustrand temple budiste, elefanti, peisaje aparte si elemente de arhitectura menite sa stimuleze meditatia si calmul interior.

Adnana Tudose, autoarea testimonialului de mai sus, a fost plecata in Sri Lanka intr-un internship AIESEC in vara anului 2013. In ce moment ti-ai dat seama ca ai luat o decizie buna si ca viata te-a dus, de fapt, unde trebuia sa fii?, o intreb. „A,da. Pe o casa pe varful muntelui, alaturi de prietenii mei cei noi, avand in fata un rasarit cum nu mai vazusem… un cer pierdut intr-o explozie de culori. Atunci mi-am dat seama… pe Adam’s Peak, dupa o noapte intreaga de urcat scari sculptate in stanci.”

Participati si voi!

Fie ca este vorba de explorat continente departate, fie ca vreti sa ajungeti sa dezvoltati diferite comunitati ale lumii sau sa va alaturati echipei AIESEC Bucuresti, suntem siguri ca veti gasi si voi ceva pe gustul vostru. Avem o multitudine de proiecte si o diversitate de orase si tari de care va puteti indragosti pe viata.

Articolul este scris de Ioana Dobre.

Pentru detalii referitoare la internshipuri, ii puteti scrie Alinei Procopiescu la adresa [email protected]. Ne puteti scrie/vizita si online accesand pagina de Facebook AIESEC Bucuresti sau siteul principal AIESEC Romania.

Prietenii nostri din AIESEC asteapta aplicatiile voastre!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!