Acasa » BusinessDrive cu Marius Ghenea si Dragos Popescu

BusinessDrive cu Marius Ghenea si Dragos Popescu

Empower va recomanda o surpriza din partea Serendipity Business Club si Diagma: BusinessDrive – simulare de business cu Marius Ghenea si Dragos Popescu. Organizatorii va invita la workshop daca doriti networking de calitate si oportunitati de business si, in plus, sa va dezvoltati abilitatile de mananagement si luare a deciziilor.

Conferinta va fi sustinuta de cei doi amfitrioni ai programului, Marius Ghenea (Arena Leilor) si Dragos Popescu (Diagma). Conferinta se adreseaza tuturor celor interesati sa-si dezvolte si sa-si exerseze competentele manageriale.

Agenda include, pe langa prelegerile celor doi speakeri pe teme de actualitate privind gestiunea afacerilor, o runda interactiva de simulare de business ai caror castigatori vor fi recompensati cu vouchere de discount la inscrierea la sesiunea 14-18 octombrie a programului mini-MBA BusinessDrive.

Evenimentul se desfasoara pe 24 septembrie in Bucuresti si investitia este de 100 RON. Detalii complete si inscrieri pe siteul Serendipity Business Club.

In plus, persoanele care se inscriu pana in data de 13 septembrie vor participa la o tombola speciala. Premiul cel mare consta intr-un voucher ce asigura cazarea gratuita pentru 7 nopti in Tenerife, pentru 4 persoane, in orice perioada a anului. Mai mult, puteti recomanda evenimentul prietenilor si partenerilor de afaceri si organizatorii va vor recompensa. Detalii pe site.

Organizatorii va asteapta cu entuziasm la acest eveniment unic!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!