Acasa » BCR Club Antreprenori: un review

BCR Club Antreprenori: un review

Revin cu un review despre platforma-suport a antreprenorilor initiata de BCR. Un club de antreprenori sper eu nu doar online.

Antreprenoriat si unelte suport

Am spus in articolul trecut despre antreprenoriat si uneltele suport ca salut initiativa celor de la BCR de a crea o platforma pentru antreprenori. Tot atunci spuneam ca mi-ar placea sa treaca dincolo de marketing si PR si sa dezvolte cu adevarat o unealta utila.

Am testat platforma BCR Club Antreprenori si am promis sa revin cu un review, cu bune si rele. Iata ce-am aflat si care ar fi comentariile mele.

Structura si facilitati

Platforma are mai multe facilitati dintre care primele doua promit cel mai mult:

  1. Ghidul antreprenorului – contine o serie de articole si interviuri foarte utile pentru antreprenori, mai ales cei care sunt la inceput;
  2. Training online – webinarii pe diverse teme utile antreprenorilor;
  3. Club antreprenori – un director de companii, de produse si servicii, de antreprenori si alte cateva facilitati;
  4. Stiri – noutati din business;
  5. Banking – produse bancare oferite de BCR care au legatura cu antreprenoriatul.

O structura buna in care as vrea sa vad dezvoltate foarte puternic primele doua elemente (ghidul si trainingurile online). Directoare de business sunt destule, la fel siteuri de stiri. Ceea ce nu prea vedem este educatie antreprenoriala facuta de oameni cu experienta si de succes.

Ce mi-a placut, ce mi-as dori in plus

Mi-au placut, in special:

  • organizarea siteului, designul si arhitectura (usor de folosit);
  • dorinta de a face si o unealta educativa, nu doar o platforma online de cereri si oferte;
  • modulul de stiri este actualizat des si contine stiri selectate si relevante pentru antreprenori.

Mi-as dori in plus:

  • mai multe informatii care tin de educatie (abilitati utile antreprenorilor);
  • sa vad ca BCR dezvolta cu adevarat platforma, nu este un exercitiu singular si izolat de marketing.

Chiar m-as bucura sa vad ca platforma creste, se adauga noi facilitati, articole, traininguri si ca se doreste sa se creeze o unealta utila pe termen lung. Restul e doar munca (plus timp si bani investiti).

O provocare: antreprenoriatul social si implicarea companiilor in comunitate

Si in final as mai avea o provocare pentru BCR. Si anume sa foloseasca aceasta platforma pentru a aduce impreuna antreprenori, companii si oamenii din comunitate cu scopul de a rezolva problemele comunitatii. CSR, pe scurt.

M-as bucura sa vad ca antreprenorii pun resurse „la bataie” pentru a se implica in proiecte educationale, de mediu sau orice alt proiect care va rezolva o problema a comunitatii. Cred ca si o astfel de platforma poate fi folosita pentru acest scop. Si as dori sa vad ca ESTE folosita.

Testati si voi!

Nu-mi ramane decat sa va indemn sa testati si voi. Eventual puteti veni cu feedback, cred ca ar fi foarte util pentru cei implicati in proiect. Sa folositi cu spor si rezultate maxime! :)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!