Acasa » The Plan: recomandare pentru antreprenori

The Plan: recomandare pentru antreprenori

Empower va recomanda o unealta foarte utila pentru antreprenori: The Plan.

Ce este si la ce foloseste

The Plan este o aplicatie simpla pentru efectuarea previziunilor (sau proiectiilor) financiare pentru un plan de afaceri. Aplicatia concentreaza o experienta de peste 3 ani in efectuarea de previziuni financiare aferente unor planuri de afaceri pentru proiecte dintr-o gama larga de domenii precum HORECA, IT&C, constructii, infrastructura, industria auto, retail, servicii medicale, industria alimentara si alte domenii, in valoare totala de peste 45 milioane euro.

Ce ne-a placut

The Plan este usor de folosit de catre oricine si ofera toate informatiile financiare relevante pentru idei de afaceri din aproape orice domeniu. Aplicatia genereaza toate rapoartele financiar-contabile necesare evaluarii profitabilitatii unui business atat pentru antreprenor cat si pentru un potential investitor (banca, business angel etc).

Cu alte cuvinte, nu trebuie sa fii contabil pentru a o folosi. De fapt, nici nu este destinata contabililor, ci antreprenorilor! Noua ne-a placut si credem ca este un instrument excelent pentru antreprenori.

Recomandam

Asadar, ce mai asteptati? Cititi informatii suplimentare despre aplicatie aici si comandati.

Succese maxime in business! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!