Acasa » Brandon Bays si „Journey Intensive” din nou in Romania

Brandon Bays si „Journey Intensive” din nou in Romania

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului „Calatoria” si a metodei de vindecare emotionala cu acelasi nume, revine in Romania intre 29-31 mai 2015 pentru a sustine la Sinaia Seminarul „Journey Intensive”, celebru in intreaga lume.

Journey Intensive, 29-31 mai 2015
Sinaia, Hotel Mara

„Calatoria” este un set de instrumente de vindecare emotionala, auto-cunoastere si dezvoltare personala pe care le poti utiliza intreaga viata, indiferent de varsta sau domeniul tau de activitate.

Metoda presupune accesarea si vindecarea amintirilor dureroase stocate in subconstient, a stresului emotional reprimat, astfel incat capacitatea de vindecare naturala a organismului este deblocata. Aceasta face din procesul „Calatoria” un puternic adjuvant in vindecarea celor mai diverse afectiuni.

Acest program de vindecare este recunoscut si utilizat in intreaga lume:

  • in tarile nordice este subventionat de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli;
  • in Africa de Sud este utilizat in serviciile de urgenta ale spitalelor;
  • in Anglia este utilizat in scoli, unde rata de reusita in ceea ce priveste eliminarea comportamentului violent al elevilor depaseste 97%, iar rata de promovare creste la 91-93%;
  • in Olanda este utilizat in organizatii guvernamentale pentru vindecarea problemelor declansate de stres si a sindromului „burn-out”.

Seminarul „Journey Intensive” ofera participantilor un program intens de lucru in care se predau, atat teoretic, cat si practic, elementele de baza ale metodei „Calatoria” si un modul de Abilitati Avansate.

Vino pe 29-31 mai 2015 la Hotelul Mara din Sinaia pentru a afla:

  • Care sunt pasii metodei „Calatoria” si secretele eficientei ei;
  • Cum sa accesezi si sa vindeci cauzele emotionale ale afectiunilor care te supara;
  • Cum sa te eliberezi definitiv de neincrederea in sine, timiditate, rani sufletesti si traume emotionale, dar si de anxietate, depresie si alte tulburari emotionale;
  • Cum sa scapi de fricile, blocajele, limitarile care stau in calea afirmarii tale depline personale si profesionale;
  • Cum sa aplici procedeele „The Journey” in toate domeniile vietii tale pentru a trai la potentialul tau maxim.

Te asteptam la Seminarul „Journey Intensive” unde incepe adevarata libertate! Pentru detalii si inscrieri accesati www.thejourney-romania.ro.

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!