Acasa » Brian Tracy din nou in Romania

Brian Tracy din nou in Romania

Ne face o deosebita placere sa va anuntam venirea in Romania a unui speaker international de top: Brian Tracy!

Psihologia succesului: cele mai eficiente tehnici de succes in dezvoltare personala

Mentor pentru mii, poate milioane de oameni in intreaga lume, legendarul Brian Tracy vine in Bucuresti pe 6 octombrie 2011 pentru o zi despre cele mai eficiente tehnici de succes in dezvoltare personala.

„Cea mai mare descoperire in viata unei persoane este atunci cand realizeaza ca poate invata tot ce este nevoie pentru a-si atinge orice obiectiv stabilit” spune Brian Tracy, consultant de business si speaker motivational care vorbeste in fiecare an in fata unui auditoriu de cel putin 250.000 de persoane in peste 55 de tari.

Brian Tracy este autorul a 49 de carti vandute in peste 52 de tari. A realizat peste 300 de programe de training audio si video, printre care si “Psihologia Succesului”, un simbol si reper al oamenilor de succes.

6 octombrie, Bucuresti, fii acolo!

Fiecare participant la seminar va beneficia de informatii clare, documentate, concret formulate, precum si principii demonstrate de-a lungul timpului. Fiind urmate, acestea ofera garantia unei performante inalte pentru fiecare aspect al vietii, dupa cum spune chiar Brian Tracy.

Unele dintre cele mai valoroase recomandari pe care participantii le vor primi sunt legate de ceea ce distinge oamenii de succes de ceilalti, de modul de utilizare a tehnicilor pentru obtinerea de vanzari maxime si de obtinerea unei vieti semnificativ mai productive in orice arie, domeniu.

Special pentru toti participantii la eveniment, echipa organizatoare, Inter Contact Romania, va oferi ca bonus best-sellerul “GOALS” al lui Brian Tracy, precum si cartea audio de specialitate. In functie de pachetul pe care il achizitionati pentru participare, veti primi si alte carti de-ale lui Brian Tracy publicate in Romania.

In plus, cei care doresc sa participe o pot face achizitionand locuri pana la data de 31 august 2011, beneficiind astfel de o reducere de 50 euro.

Mai multe detalii despre seminarul “Psihologia Succesului” (6 octombrie 2011, Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, Sala Londra) puteti gasi pe site-ul dedicat evenimentului.

Bonus special Empower

Fiind parteneri pentru acest eveniment, ne-am gandit sa oferim publicului Empower un bonus pentru toti cei care veti participa la acest eveniment deosebit.

Astfel, daca esti cititor Empower, participand la acest seminar vei primi bonus, complet gratuit, un abonament de membru Empower timp de un an de zile! Valoarea acestui bonus este de 100 RON. Dupa ce ai achitat participarea la curs direct la organizatori spune-ne si iti vom da un an gratuit acces la resurse speciale si la beneficii exclusive pentru membrii Empower.

Ce mai asteptati? Cititi detalii complete si rezervati-va locul din timp!

Sa ne vedem cu bine la seminar! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!