Acasa » Bucharest Summer University 2010 s-a incheiat

Bucharest Summer University 2010 s-a incheiat

Empower a sustinut proiectul „Bucharest Summer University 2010”, scoala internationala de vara a Academiei de Studii Economice care si-a inchis oficial portile. Evenimentul aflat la a sasea editie a analizat tema “Risc si securitate in lumea globala”.

Bucharest Summer University 2010 a reunit 55 de participanti din 25 de tari, precum si profesori si specialisti din cele mai variate domenii (politica nationala si internationala, domeniul militar, social, energetic, domeniul alimentar si al mediului, domeniul informatic precum si domeniul economic).

La sfarsitul celor doua saptamani participantii au redactat un eseu cu tema „NATO 20 – The young generation vision”, in baza caruia toti au fost evaluati, obtinand cele 5 puncte ECTS aferente absolvirii scolii de vara.

Pe langa volumul impresionant de informatii, participantii au avut parte si de multa distractie. In programul cultural si de divertisment au fost incluse cina festiva de „Bun venit”, team-building-uri, petreceri, un tur al Bucurestiului, laser-tag, plimbare in Parcul Herastrau, vizita Palatului Parlamentului si a Muzeului Satului precum si o seara speciala Global Village.

De asemenea, pentru a atrage atentia cu privire la riscurile asupra mediului inconjurator, coloana participantilor si organizatorilor imbracati in tricouri verzi, a pornit pe biciclete din Complexul Moxa spre Parcul Tineretului pentru o dezbatere in aer liber, in Gradina Valorilor Romanesti. Tema acestei dezbateri a subliniat posibila existenta a unui alt risc: cel al pierderii valorilor nationale in contextul globalizarii.

Asadar, Bucharest Summer University 2010 si-a incheiat cu succes misiunea, predand stafeta unui Bucharest Summer University 2011 pe care viitorii aplicanti il asteapta deja, conform declaratiilor actualilor participanti.

Felicitari organizatorilor, sponsorilor si partenerilor!

Cititi aici tot comunicatul de presa – Bucharest Summer University 2010.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!