Acasa » Bucharest Summer University 2011

Bucharest Summer University 2011

Empower va recomanda un program deosebit pentru tineri: Bucharest Summer University – o scoala de vara adresata studentilor plini de energie.

Bucharest Summer University

Academia de Studii Economice din Bucuresti, prin intermediul Senatului Studentesc, organizeaza in acest an cea de-a saptea editie a scolii internationale de vara „Bucharest Summer University”.

„Bucharest Summer University 2011” se concentreaza in principal pe probleme economice si are ca scop promovarea valorilor academice comune studentilor din intreaga lume. Cei 55 de participanti din tari de pe toate continentele se vor reuni intr-un cadru intercultural si dinamic pentru a dezbate alaturi de speakeri internationali de renume pe marginea temei „Energie si crestere economica”.

Evenimentul va avea loc in perioada 14 august-28 august 2011. La sfarsitul celor 2 saptamani, in urma unui examen de verificare, cursantii vor putea obtine 5 ECTS (puncte de credit transferabile international).

Bucharest Summer University inseamna, pe langa partea academica, un program plin de activitati distractive, precum petreceri sau seri culturale. Mai mult decat atat, in weekend, participantii vor avea ocazia sa descopere prin intermediul unei excursii o parte din peisajele Romaniei.

Inscriere

Pentru cei interesati, exista trei modalitati de a inscriere la Bucharest Summer University: se ofera posibilitatea de a beneficia de bursa integrala (care acopera in totalitate costurile scolii de vara), bursa partiala sau de a trimite o aplicatie standard.

Deadline-urile de trimitere a aplicatiilor sunt 10 iunie pentru concursul de burse ce acopera costurile participarii, respectiv 24 iunie pentru aplicatiile standard sau pentru cele care vor acoperi partial costurile de participare.

Mai multe informatii pot fi regasite pe site-ul scolii de vara, www.bsu.ase.ro. Succes!

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.