Acasa » Tusnad Marathon 2011

Tusnad Marathon 2011

Empower va recomanda campania nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati “Miscarea de Sanatate” care continua sambata, 4 iunie, cu „Tusnad Marathon 2011”.

Tusnad Marathon 2011

Ajunsa la editia a treia, intrecerea va porni din Baile Tusnad si se va incheia pe marginea lacului Sfanta Ana, aflat la aproape 1.000 de metri altitudine, un lac considerat ca avand cea mai curata apa din lume.

La startul cursei cu o lungime de 23 de kilometri vor fi peste 200 de concurenti care se vor intrece la doua categorii: semimaraton individual si stafeta femei/barbati/mixt, la cea de-a doua proba participand echipe de cate trei alergatori. Castigatorii vor fi recompensati cu premii speciale, cupe, medalii si diplome.

Totodata, participantii la eveniment si spectatorii sunt invitati de organizatorii la drumetii in zona competitiei, pe un traseu de 35 de km, cu diverse puncte de atractie turistica, printre care Cetatea Balvanyos, Cheile Bicazului, Lacu Rosu, Stanca Soimilor sau Pestera Puturoasa.

Sustinuta editorial de „Matinal” si „Romania Impreuna”, cele doua emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Miscarea de Sanatate – editia 2011” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia, pe tot parcursul anului.

Organizatorii va asteapta! Succes!

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!