Acasa » Cadouri corporate de Paşte: idei pentru angajaţi, colaboratori şi şefi

Cadouri corporate de Paşte: idei pentru angajaţi, colaboratori şi şefi

Menţinerea unor relaţii profesionale bune în companii este primordială, pentru ca angajaţii să fie productivi, iar şefii mulţumiţi de rezultatele acestora. De aceea, cu ocazia sărbătorilor, toată lumea se implică în alegerea cadourilor potrivite, indiferent dacă este vorba de cadouri pentru angajaţi, şefi sau colaboratori. Cadourile de Paşte sunt unele dintre cele mai vânate în această perioadă din an, devenind o sarcină prioritară, indiferent de departament. Iată câteva idei de cadouri corporate de Paşte, din care poţi să te inspiri, pentru a face cea mai bună alegere!

Cum recompensezi angajaţii? Cadouri de Paşte ideale

Deoarece rolul angajaţilor într-o companie este unul major, angajatorii conştientizează nevoia de a-i motiva şi de a le mulţumi pentru eforturile depuse. Din acest motiv, cadourile de Paşte pentru angajaţi sunt o prioritate pentru orice firmă. Cele mai cunoscute idei de cadouri sunt:

  • Coşurile cadou. Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, angajatorii oferă salariaţilor din ce în ce mai multe coşuri cadou, apelând la firme specializate de cadouri corporate. Astfel, angajaţii pot beneficia de produse rafinate, de la branduri de renume. Fie că vorbim despre băuturi fine sau dulciuri delicioase, toate alcătuiesc un cadou potrivit pentru angajaţi, care sunt răsplătiţi pentru toată munca depusă.

 

 • Primele de Paşte sau tichetele cadou. Totodată, companiile aleg să ofere salariaţilor şi cadouri în bani, prin tichetele cadou. Valoarea acestor tichete diferă şi poate ajunge până la 200 de lei, fiind scutite de taxe şi impozite. Acest lucru vine în favoarea angajaţilor, care pot beneficia de această sumă rapid, fie pentru a cumpăra alimente şi cadouri pentru copii dar şi pentru alte servicii utile. La fel de populare sunt şi primele de Paşte, pe care angajatorii le oferă salariaţilor în fiecare an.

 

 • Cardurile cadou. Pentru a-şi răsplăti angajaţii, companiile oferă carduri cadou, care le permit acestora să îşi aleagă cadoul dorit, din reţeaua unor parteneri. Fiind o oportunitate atât de avantajoasă, angajaţii pot folosi această metodă de plată pentru achiziţionarea unor cosmetice, bijuterii, produse alimentare sau chiar servicii SPA.

Ce oferi colaboratorilor? Propuneri şi idei

În ceea ce priveşte colaboratorii, este indicat să alegi o firmă specializată în cadouri corporate, pentru a fi sigur că nu vei da greş. De pildă, alegerea unor cadouri Gift For You este varianta ideală pentru Paşte. Astfel, se pot oferi atât colegilor cât şi colaboratorilor, cadouri pe care să le folosească pe tot parcursul anului. Pentru menţinerea unor relaţii profesionale bune, se poate opta pentru:

 • Coşurile sau cardurile cadou, la fel de utile şi în cazul colaboratorilor, în momentul în care nu ştii pe ce anume să pui accent.
 • O servietă business va fi un cadou potrivit pentru colaboratori, unde îşi pot ţine toate documentele importante. Mizează pe alegerea unor obiecte impersonale, dar de calitate, care vor rezista în timp.
 • Un ceas elegant, pentru birou, va fi apreciat de colaboratori. Pentru că este un cadou clasic şi util, va contribui la îmbunătăţirea relaţiilor în afaceri.
 • Un glob de răzuit. Dacă ştii că persoana în cauză este amatoare de călătorii, un glob de răzuit poate fi cadoul ideal pentru Paşte. Îl va ajuta să vadă ce ţări mai are de vizitat şi să îşi facă planuri pentru călătoriile viitoare.

Cadouri pentru şefi: idei şi reguli de etichetă

De cele mai multe ori, oamenii sunt reticenţi atunci când vor să le cumpere cadouri şefilor, pentru că se tem ca acestea să nu fie prea personale sau gândesc că nu vor îndeplini anumite reguli de etichetă. Iată câteva sugestii de care să ţii cont, pentru cadouri de calitate, atent alese:

 

 • Un planificator. Este cadoul perfect pentru un şef cu o viaţă activă, ce are întotdeauna programul încărcat. Cu ajutorul lui, îşi poate organiza timpul eficient, planificându-şi atât task-urile, cât şi evenimentele la care trebuie să participe.
 • O agendă din piele. Un cadou clasic şi întotdeauna potrivit pentru un superior este o agendă din piele, în care îşi poate nota toate informaţiile importante.
 • Un acumulator extern. Pentru că şefii au întotdeauna multe de făcut şi discută tot timpul la telefon, un acumulator extern le va fi extrem de util, pentru cadoul de Paşte. Astfel, nu vor risca să li se închidă telefonul în mijlocul unei convorbiri importante.

 

 

Cadourile corporate sunt foarte importante, deoarece ajută la menţinerea unor relaţii profesionale bune, pe tot timpul anului. Inspiră-te din lista de mai sus, pentru a alege cele mai potrivite cadouri de Paşte pentru angajaţi, şefi şi colaboratori.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!