Acasa » Rolul accesoriilor de brand în construirea imaginii femeii independente: Avantajele și dezavantajele acestei investiții!

Rolul accesoriilor de brand în construirea imaginii femeii independente: Avantajele și dezavantajele acestei investiții!

De-a lungul timpului, femeia a luptat cu anumite convingeri si stereotipuri pentru a ocupa un loc important, mai ales la nivel de Stat. Daca in trecut prezentele feminine erau considerate importante doar pentru rolul pe care il aveau, acela de a da nastere unui copil, perpetuand specia umana, in prezent, o femeie poate face in procent de 90% din actiunile si activitatile unui barbat, cu la fel de multa indemanare. Un bun exemplu in acest sens il reprezinta functiile de conducere si domeniile de activitate in care au inceput sa activeze din ce in ce mai multe doamne si domnisoare.

Cum se contureaza imaginea unei femei modere – De la atitudine, pana la tinuta!

Nu degeaba se spune ca atitudinea este totul! Ce-i drept, totul pleaca de la convingerea ta si de la parerea, imaginea pe care alegi sa o arati celor din jur. O atitudine degajata, dar in acelasi timp plina de mister, increderea de sine si o apartitie impecabila constituie atuurile oricarei femei indepedente si moderne. Evident, tinuta are o importanta deosebita, intrucat aceasta ar trebui sa respecte anumite coduri si caracteristici, adaptate cercurilor sociale in care o femeie se invarte. Daca iti doresti sa ai tot timpul o aparitie fabuloasa, care sa intoarca privirile si care sa vorbeasca despre imaginea ta, atunci, pe langa articolele vestimentare pe care ar trebui sa le alegi cu atentie, si accesoriile ar trebui selectate in aceeasi maniera.  In acest sens, cea mai buna investitie o reprezinta piesele de brand, in special gentile si pantofii, intrucat acestea se bucura de o durabilitate mai mare in timp, dar si de modele mult mai variate si statornice. Descopera colectia de genti Armani pe Addien si, daca nu ai cumva un astfel de model in garderoba ta, gandeste-te la o investitie de viitor.

Iata care sunt avantaje si dezavantajele achizitionarii articolele de brand!

Orice femeie care isi doreste sa aiba in colectia sa un numar impresionant de articole de brand, ar trebui sa cunoasca si sa constientizeze care sunt avantajele si dezavantaje acestor achizitii.

  • Avantaje:  

–       Sunt confectionate din materiale rezistente, de buna calitate – Produsele de brand nu sunt faiomoase doar pentru renumele pe care il au, ci si pentru calitatea impresionanta a materialelor din care sunt confectionate. Aceasta trasatura le face pe doamne si domnisoare sa le adore.

–        Se bucura de versatilitate – in majoritatea cazurilor, accesoriile de brand, precum gentile si pantofii, dar chiar si bijuteriile surprind prin avantajul ca pot fi usor de purtat in diverse combinatii vestimentare. De cele mai multe ori, sunt piese statement, care se preteaza la a fi integrate in mai multe stiluri vestimentare.  

–        Modele de exceptie, ce nu se vor demoda odata cu trecerea timpului – Rezistenta si verstilitatea accesoriilor de brand nu denota numai calitatea, ci asigura faptul ca unele tipare sunt special concepute pentru a rezista testului timpului, fara sa fie, prea curand, demodate sau lipsite de pretiozitate.

  • Dezavantaje:

–        Pretul destul de mare de achizitie – intr-adevar, acesta este un inconvenient destul de important, mai ales pentru acele persoane care nu sunt dispuse sa plateasca sume prea mari pentru accesoriile lor.

–        Pot fi destul de greu de obtinut  – in prezent copiile se gasesc la tot pasul, unele dintre acestea fiind foarte greu de diferentiat de produsul original (in special gentile). Acest lucru face ca produsele autentice sa fie mai greu de descoperit si de intrat in posesia lor.

Acestea sunt, asadar, cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le cunosti despre imaginea femeii moderne si independente. Nu uita ca tinuta joaca un rol extrem de important, de la alegerea pieselor vestimentare, pana la accesorii. De asemenea, daca vrei sa aprofundezi aceste arii de discutie, in acest articol vei gasi mai multe detalii si informatii.

Surse foto:

www.shutterstock.com

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!