Acasa » Cameron Johnson sau cum sa reusesti

Cameron Johnson sau cum sa reusesti

Cum sa reusesti chiar daca esti adolescent

Poti ajunge milionar prin forte proprii inainte de douazeci de ani. Dar trebuie sa incepi devreme.

Viata lui Cameron Johnson de pana acum este un exemplu paradoxal. Desi creeaza si vinde companii incepand de la noua ani, el a avut o copilarie si o adolescenta obisnuita. A incercat sa nu-si sacrifice aceasta perioada importanta a vietii pentru bani. Si a reusit.

Intr-un interviu cu Yanik Silver el dezvaluie povestea aventurii sale in domeniul afacerilor si principiile care l-au condus in viata si in business. Va recomand aceasta inregistrare atat voua, adolescentilor, cat si adultilor pentru ca niciodata nu este prea tarziu ca sa incepi!

Cameron Johnson: cum sa reusesti chiar daca esti adolescent (in format MP3, poti asculta direct in browser sau poti salva in calculatorul tau).

Ii multumesc Liei pentru ca mi-a sugerat sa ascult acest interviu.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!