Acasa » Campina Open Mountain Bike

Campina Open Mountain Bike

Empower sustine in continuare campania nationala a Radio Romania Actualitati „Miscarea de Sanatate”.

Campina Open Mountain Bike

Campania nationala a Radio Romania Actualitati „Miscarea de Sanatate”, impreuna cu Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia Sportiva Caraiman Campina, lanseaza, pe 8 septembrie, prima editie a concursului caritabil Campina Open Mountain Bike, o competitie de ciclism montan la care pot participa toti iubitorii sportului pe doua roti!

Open Mountain Bike

Intrecerile din cadrul Campina Open Mountain Bike se desfasoara pe sase categorii de varsta si niveluri de performanta si pe trasee corespunzatoare fiecareia dintre acestea.

Locatia evenimentului se afla in Campina, in zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatile Sotrile si Cornu, iar traseele cuprind, atat off-road cat si sosea asfaltata, intr-un peisaj deopotriva provocator si pitoresc: padure, carari de munte, albie de parau. Categoriile de intrecere sunt Family – 10 km, Copii (12-14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15-17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansati (15-17 ani) – 16-18 km, Adulti Amatori – 16-18 km, Adulti Avansati – 35-40 km.

Sumele obtinute din taxa de participare vor fi utilizate pentru un proiect in beneficiul copiilor cu autism.

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Va asteptam!
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.