Acasa » Creativitate in business si conflict management

Creativitate in business si conflict management

Empower va recomanda doua traininguri ale Alinei Andrei la care beneficiati de 10% reducere ca abonati Empower!

Conflict Management, 14-15 septembrie, Bucuresti

10% reducere pentru abonatii Empower

In acest training vom analiza comunicarea in momentul unui conflict, privita atat ca mod de rezolvare cat si a prevenire a acestuia. Veti intelege care sunt tipurile de conflicte si modurile in care acestea pot fi tratate acestea, astfel incat intorsi la locul de munca sau acasa sa alegeti cele mai bune cai de rezolvare.

Cititi detalii complete despre trainingul de conflict management si inscrieti-va pentru a beneficia de 10% reducere ca abonati Empower!

Creativitate in business, 21-22 septembrie, Bucuresti

10% reducere pentru abonatii Empower

Acest training te ajuta sa dezvolti un plan ce ii va permite capacitatii tale creative sa infloreasca si sa colaboreze strategic cu alte idei in care sa fie valorificata cu adevarat. Vei descoperi cum sa-ti gandești businessul astfel incat sa fii primul pe piata in domeniul tau!

Cititi detalii complete despre trainingul de creativitate in business si inscrieti-va pentru a beneficia de 10% reducere ca abonati Empower!

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!