Acasa » Castiga un loc gratuit la trainingul de public speaking pentru timizi

Castiga un loc gratuit la trainingul de public speaking pentru timizi

Ti-am pregatit o surpriza: un concurs in care oferim doua locuri gratuite la trainingul Empower Advance din 27 octombrie, „Public speaking pentru timizi”, cu Iulia Bertea.

Castigatorii concursului

Am decis cei doi castigatori: Anca Tomoroga (o idee de aplicatie care sa te ajute sa constientizezi felul in care pierzi timpul cu lucrurile inutile, neimportante pentru tine) si Andra Ceana (o idee de aplicatie care sa te treaca printr-un proces de modelare a unui speaker/mentor). FELICITARI! Cele doua castigatoare vor fi contactate de echipa Empower pentru detalii.

Multumim tuturor celor 11 participanti la concurs! :)

Empower Advance: training intensiv o zi

Public speaking pentru timizi

Bucuresti, sambata, 27 octombrie 2012, trainer Iulia Bertea

Un training special cu tehnici si metode de public speaking special gandit pentru cei care cred ca le lipseste „talentul nativ” pentru a vorbi in public sau au trasaturi de personalitate care ii impiedica sa-si atinga potentialul ca vorbitori in public persuasivi. Cititi aici detalii complete!

Cum puteti castiga un loc gratuit la training

Este foarte simplu. Trebuie sa va ganditi la o idee (sau mai multe, poate aveti multa inspiratie) pentru o aplicatie Empower pe telefonul mobil (iPhone sau sistem Android) care sa aiba legatura cu dezvoltarea personala si/sau profesionala. Cel mai bine este sa va ganditi la voi, la ce unealta ati vrea VOI sa primiti de la noi, unealta care sa ruleze pe telefonul vostru mobil si pe care sa o folositi in dezvoltarea personala si/sau profesionala, acasa sau la birou.

Atentie: NU trebuie sa stiti si CUM sa puneti in practica ideea! Avem nevoie DOAR de ideea/ideile voastre pentru o aplicatie utila. Si, desigur, daca participati la concurs trebuie sa ne dati acordul sa o si punem in practica. Asta daca ne decidem ca merita sa fie pusa in practica. :)

Cele mai bune doua idei sunt premiate cu un loc gratuit la training! Trimiteti ideea/ideile voastre pe email [email protected] pana pe 8 octombrie 2012, inclusiv. Lasati-va si datele de contact (telefon, oras). Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in saptamana 8-14 octombrie.

Chiar daca nu castigi, ai o oferta speciala de pret

Chiar daca avem la concurs doar doua locuri gratuite, TOTI cititorii nostri beneficiaza de o oferta de pret speciala, 170 RON pentru acces la training, pentru plata pana pe 8 octombrie! In plus, aveti reduceri pentru grupuri. Locurile sunt limitate, grabiti-va!

Detalii complete despre training

Printre lucrurile pe care le vei afla (si experimenta!) la training se numara:

  • cum sa definesti scopul, subiectul si titlul unui discurs atragator;
  • cum sa-ti structurezi mental discursul pentru a-l tine minte mai usor;
  • tehnici de evitare a blocajelor din timpul discursului;
  • care sunt „cei 5 S” ai vorbitorului puternic si sigur pe el;
  • cum sa ne imprietenim cu criticul interior;
  • tehnici puternice prin care sa-ti gestionezi emotiile si gandurile negative;
  • cum sa te folosesti de corpul tau pentru a transmite siguranta de sine;
  • cum sa te pregatesti si cum sa previi situatiile dificile.

Click aici pentru a citi detalii complete despre training!

Inspiratie, spor la idei si succes la concurs!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!