Acasa » Intalnirea cu Bob Proctor: ce am invatat de la un mentor

Intalnirea cu Bob Proctor: ce am invatat de la un mentor

Una dintre ocaziile minunate cu care viata m-a rasfatat a fost de a invata direct de la Bob Proctor prin participarea la evenimentului realizat in Bucuresti denumit „Thinking into results. Reinvent yourself for success!”

M-am simtit extrem de onorata sa fiu in acelasi spatiu cu unul dintre protagonistii renumitului film The secret care a facut inconjurul lumii promovand Legea Atractiei. Sa simt energia si vibratia lui Bob, sa ma las inspirata si motivata de acest om, care este considerat de presa internationala „The master thinker”, a fost cu adevarat extraordinar.

Bob Proctor impreuna cu o parte din echipa Empower
Bob Proctor impreuna cu o parte din echipa Empower
Bob Proctor, incadrat de Oana Mihailescu, Ionut Ciurea si Gabi Pascal

Una din principalele idei promovate a fost legata de importanta unui mentor in viata unui om si modul in care traiectoria personala si profesionala este modificata.

Mentorii unui mentor

Bob a avut sapte mentori. Fiind pasionat de dezvoltarea personala, a gasit de fiecare data pe cei mai buni oameni de la care sa invete filosofii de viata sanatoase, modalitati de a atinge succesul personal si profesional.
Atunci cand te lasi ghidat de un mentor, in domeniul tau, ai siguranta ca mergi pe un drum gata batatorit si testat, nu mai e necesar sa iti consumi tu energia pentru a reinventa roata. Beneficiezi de experienta mentorului tau si in acest mod contribui la evolutia si dezvoltarea fiintei umane, in domeniul in care activezi.

Suntem ceea ce gandim!

De cate ori am auzit aceasta expresie! Calitatea gandurilor noastre determina calitatea vietii noastre. Legea atractiei functioneaza si vei atrage in viata ta experientele si lucrurile care se potrivesc cu vibratia gandurilor tale.

Daca luam in considerare ca majoritatea gandurilor sunt influentate de paradigmele noastre, tind sa cred ca atragem lucruri care corespund cu aceste paradigme care nu sunt nimic altceva decat obiceiuri, ganduri, tipare mentale si comportamentale imprumutate de la parinti, prieteni, profesori, oameni pe care ii admiram, societate.

Schimba paradigma!

In momentul in care incepi sa schimbi paradigmele, sa fii mult mai selectiv cu gandurile care iti umplu mintea, sa te focusezi pe ceea ce iti doresti cu adevarat, sa iti impregnezi constientul si subconstientul cu aceste ganduri, vibratia ta se va schimba, actiunile tale vor fi in armonie cu gandurile, emotiile si sentimentele tale, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara conform Legii Atractiei.

Un scurt exercitiu

Un exercitiu pentru succes, pe care Bob ne-a sugerat sa il practicam imediat, consta in raspunderea la trei intrebari:
1. Ce faci tu acum?
2. Ce functioneaza bine din ceea ce faci?
3. Ce nu functioneaza bine din ceea ce faci?

Dupa ce ai raspuns la aceste intrebari, propune-ti sa elimini total ceea ce nu functioneaza bine si sa te concentrezi doar pe ceea ce faci bine si sa continui sa faci acele lucruri. In mod cert prin acest exercitiu simplu, este influentata eficienta, productivitatea, calitatea si vibratia gandurilor nostre si rezultatele pe care le vom obtine.

Si daca aceste idei simple impartasite cu tine ti-au fost de folos, poti sa imi scrii pe adresa de e-mail [email protected] si sa imi povestesti de realizarile sau… de provocarile din viata ta!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!