Acasa » Cautam birou Empower in Bucuresti. Buget inclus.

Cautam birou Empower in Bucuresti. Buget inclus.

Prieteni dragi, astazi avem un pic nevoie de ajutorul vostru pentru ca suntem in cautarea unui sediu (birou) nou in Bucuresti. Cautam un spatiu mic, central, intr-o vila sau intr-un business center. Avem si buget, detalii gasiti mai jos. Va rugam sa dati mai departe daca stiti pe cineva (organizatie sau persoana) care poate sa ofere un astfel de spatiu.

Ce avem nevoie

Avem cateva specificatii foarte clare pentru acest birou/spatiu de lucru:

  • suprafata de 13-15 mp, un singur birou practic (pentru doua persoane);
  • poate fi de tip subinchiriere (fiind vorba de un spatiu foarte mic);
  • poate fi pozitionat in vila sau business center ;
  • pozitionare centrala (axul central, de la Unirii pana la Victoriei, poate fi „in planul doi”);
  • daca nu este pe axul central al orasului, trebuie sa aiba acces facil la metrou;
  • poate fi mobilat sau nemobilat (preferam nemobilat);
  • renovat si curat, ready to lease.

De asemenea, accesul la o sala de training si/sau o sala de intalniri este un bonus pentru care suntem dispusi sa platim in plus, in functie de evenimentele de training pe care le avem in Bucuresti si de nevoile organizatiei.

Buget disponibil si parteneriat bonus

Bugetul pe care il avem disponibil este de 160 EUR+TVA/luna, 900-1000 RON lunar cu toate costurile incluse (TVA, management, mentenanta si utilitati). In functie de spatiu, suntem dispusi sa negociem si sa ne asumam (contractual) un numar de traininguri/evenimente pentru care se plateste sala de training/conferinte (daca este disponibila). Acest lucru presupune business in plus pentru proprietarul spatiului.

Pe langa acest buget, daca spatiul ofera avantaje in plus, putem acoperi diferenta de buget cu un parteneriat in care sa oferim beneficii pentru gazdele noastre (promovare, acces la trainingurile Empower si altele).

Ne-am bucura sa ne mutam alaturi de o companie care crede in valorile si misiunea Empower sau intr-un hub care permite acoperirea nevoilor noastre organizationale din Bucuresti.

Pentru detalii si negocieri luati legatura cu liderul nostru, Presedintele Empower, Ionut Ciurea, prin email ionut.ciurea [at] empower.ro sau la telefon 0731 21 31 31.

Multumim pentru ajutor si recomandari!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!