Acasa » Empower Live! Bacau 28 februarie: e-motions (sau ceea ce ne misca)

Empower Live! Bacau 28 februarie: e-motions (sau ceea ce ne misca)

Intalnirea Empower Live! #4 din Bacau este dedicata emotiilor care ne misca. :)

Bacau, 28 februarie, Cristian Munteanu

E-motions – sau ceea ce ne misca

De ce sunt pe lumea asta oameni cu IQ de peste 130 care sunt angajati si au patroni cu IQ in jur de 100? Pornind de la aceasta intrebare, Daniel Goleman a definit in 1995 conceptul de „inteligenta emotionala” care se refera la capacitatea de recunoastere, gestionare, exprimare a propriilor stari emotionale astfel incat o persoana sa fie intr-o relatie autentica si armonioasa atat cu ea insasi si cu persoanele din jur.

Inca de la nastere, am receptat moduri de a gandi, de a simti si de a ne comporta devenite obisnuinta. Multe dintre aceste obiceiuri ne intemniteaza cu gratiile nefericirii, singuratatii, indoielii de sine, autocompatimirii si urii. Acestea, la randul lor, ne afecteaza sanatatea, relatiile si viata.

Dar de fapt, cu totii ne dorim sa fim fericiti, nu-i asa? Ne dorim cu totii o viata plina de semnificatie. Astfel ca la intalnirea Empower Live! din Bacau vom discuta si invata…

  1. Ce sunt emotiile si cum le identificam.
  2. Avantajele gestionarii eficiente a emotiilor.
  3. Cum sa identificam ecoul corporal al emotiilor si beneficiile acestui fapt.
  4. Emotiile placute/neplacute si cum le putem controla.
  5. Folosirea emotiilor in automotivare si luarea deciziilor.

Veniti cu experientele personale si intrebari!

Cristian Munteanu este wingwave coach, NLP Master Coach, trainer, speaker motivational si colaborator Empower. Absolvent al FEEA Iasi, cu Master in Managementul Financiar-Bancar, are peste 12 ani de experienta in vanzarile industriale si peste 600 de ore experienta in coaching. Mai multe despre Cristian gasiti pe Facebook si pe blogul sau.

Coordonate eveniment

Loc, data: Sala Senatului din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau (Calea Marasesti 157), vineri, 28 februarie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Sala Senatului este in corpul nou, de la poarta in stanga (pentru detalii se poate intreba portarul). Va rugam sa veniti din timp (15 minute inainte). Intalnirea dureaza doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bacau 28 februarie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate! La aceasta editie invitam 29 de persoane, facem o exceptie de la regula de maxim 25. Fiind comunitatea la inceput, vrem sa ajungem la cat mai multi oameni. :)

Lista de participanti:
1-2. Oana Bulimar (plus o persoana)
3. Constantin Grigoras
4. Oana Melania Dinca
5. George Madalin Marin
6-7. Catalin Iordache (plus o persoana)
8. Avram Stefan Romeo
9-10. Radu-Marian Botez (plus o persoana)
11-12. Razvan Prodan (plus o persoana)
13-14. Tatiana Cucos (plus o persoana)
15. Andra Oros
16. Luminita Sonic
17. Mihai Butunaru
18. Razvan Constantin Popovici
19. Florin Pricop
20-21. Radu-Mihaita Grosu (plus o persoana)
22. Cristian Marcu
23-24. Ioana Leustean (plus o persoana)
25. Ciprian Gheorghe Cucu
loc bonus 26. Teodora Cezara Adumitroaei
loc bonus 27. Karina Iacob
loc bonus 28. Ruxandra Theodora Mazilu
loc bonus 29. Alexandru Olariu

Va asteptam pe toti 25+4! :)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!