Acasa » Ce este mai important: timpul sau banii?

Ce este mai important: timpul sau banii?

Cei mai multi dintre noi simtim un gol in stomac in momentul in care cineva ne respinge propunerile sau produsele/serviciile pe care le promovam. In acelasi timp vedem pe langa noi oameni care leaga relatii cu usurinta si fac afaceri bune cu zambetul pe buze.

In urma cu cativa ani faceam parte din clubul „celor paralizati de frica de a vinde”. Imi era frica. Am avut ocazia sa intalnesc pe cineva cu care aveam sa colaborez care m-a intrebat:

– Cum stai cu timpul?
– Nu am prea mult timp liber.
– Hm… Probabil ca esti foarte ocupat sa faci bani!
– Nici bani nu prea am…
– Daca nu ai nici timp, nici bani… atunci ai o problema!

Vanzare si valoare, workshop gratuit

Asa am inceput sa citesc, sa merg la cursuri si sa practic ce trebuie sa fac „pentru a crea un lucru de valoare pe care ceilalti sa doreasca sa-l cumpere”. Am respirat usurat: nu trebuia sa vand nimic, ci doar sa am ceva pentru oamenii care vor sa cumpere. :) Pentru mine asta a facut diferenta!

Chiar daca acum am acumulat experienta, particip la traininguri de vanzari ca sa ma mentin in forma si sa vad ce mai e in piata. La fel am facut si miercuri, la Bacau, la trainingul gratuit „21 de metode pentru a creste afacerea ta sustinut de Lorand Soares Szasz.

21 metode turneu

Cum a fost? Fresh, revigorant!

Am observat anumite lucruri pe care vreau sa le aprofundez si in workshopul Vanzari Eficiente Pentru Afacerea Ta sustinut de Lorand in 30 ianuarie la Bacau. Daca nu esti din Bacau, e OK, poti merge in orasul tau.

Scriu acest articol pentru ca sunt ferm convins ca informatiile si tehnicile ii pot ajuta deopotriva pe cei care au afaceri si pe cei care sunt angajati sau liber profesionisti, pentru toti cei care fac schimbul „timp pentru bani”. Daca toti avem 24 de ore pe zi, ce face diferenta intre conturile noastre? Probabil exact ce facem in cele 24 de ore. :)

Eu m-am inregistrat, aici te poti inregistra pentru participarea la training si dupa ce participi astept impresiile! Ne vedem la Bacau (si, de ce nu, in alte orase din tara).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Nu stiu cine este Lorand Soares Szasz. Am cautat informatii despre el pe Internet. Vad ca a mai sustinut seminare si in alte orase. Lumea il lauda. O fi un prilej sa merg si eu cand va sustine in Timisoara?!

  2. Cu siguranta Alex, eu iti sugerez sa-l vezi in prima faza in training-ul gratuit pe care il tine (uita-te in calendarul evenimentelor).

    Pe mine m-a convins :)

    Cu bine,

    Gabi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!