Acasa » Ce este o freză de unghii și cum o poți folosi?

Ce este o freză de unghii și cum o poți folosi?

O freza unghii este un dispozitiv cosmetic profesional conceput pentru sarcini specifice. Permite pregătirea cuticulelor și a suprafeței unghiilor pentru instalarea unei manichiuri sau a unei pedichiuri. Care este funcția sa principală? Freza de unghii ar trebui să faciliteze, să îmbunătățească și, prin urmare, să accelereze munca unui stilist de unghii.

Ce este o freză de unghii?

O freză de unghii profesională este un dispozitiv multifuncțional care combină mai multe unelte într-una singură: o pilă de unghii, un tampon și chiar un clește! Folosind-o în salonul tău de înfrumusețare sau acasă, ai mai mult timp să pregătești cu atenție unghiile pentru nail art! Freza de unghii concepută pentru lacuri semipermanente este dotată cu freze de diferite forme pe care le adaptezi în funcție de preferințe și domeniul tău de activitate. Ele fac posibilă pregătirea suprafeței unghiilor chiar și în locuri incomode și greu accesibile. Freza de unghii conferă unghiilor o formă impecabilă, îndepărtează cuticulele și pregătește pliul unghiei. Este un dispozitiv care asigură confort optim de utilizare!

Este important să folosești freza de manichiura și pedichiură în funcție de scopul său, dacă nu ai abilitățile de a folosi performanțele sale excepționale, participă la cursurile de pregătire sau informează-te bine înainte de a o folosi!

Care sunt avantajele unei freze pentru lacuri semipermanente?

Dacă a crea nail art este pasiunea și profesia ta, trebuie să arunci o privire mai atentă la freza de unghii pentru lacuri semipermanente! De ce? Pentru că este un dispozitiv profesional multifuncțional conceput pentru a face munca mai ușoară, mai confortabilă și…mai rapidă! Freza de unghii este echipată cu numeroase freze și biți care, folosite corect, fac posibilă lucrarea chiar și în locuri greu accesibile. Dacă îți echipezi salonul de înfrumusețare cu o freză de unghii, îndepărtând cuticulele (sau chiar calusurile!), pregătirea plăcii de unghii (tot la pliurile unghiei) sau oferirea unei forme ideale nu va mai fi o problemă. În plus, o freză de unghii este o soluție de încredere pentru scurtarea unghiilor false, șlefuirea acrilului sau așezarea blândă a unei manichiuri semipermanente sau cu gel. Este, de asemenea, un dispozitiv excelent care îmbunătățește munca artiștilor adevărați din domeniul Nail Art!

Cum se folosește o freză de unghii?

Freza de unghii are nevoie de alimentare! Mai întâi, conectează cablul de alimentare la freză. Apoi conectează stiloul la freză. După ce ai introdus capul de freză dorit, întoarce inelul de prindere de pe mâner (pentru a regla înălțimea și a o fixa).

Conectează freza de unghii la rețeaua electrică. Pornește-o și alege viteza de rotație. Dorești să schimbi sensul de rotație? Selectează butonul FWD/REV.

 Și iată. Poți lucra! Când lucrezi pe unghii, ai grijă să nu pui freza perpendicular pe unghia lucrată. 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!