Acasa » De ce este manichiura cu gel cea mai bună alegere?

De ce este manichiura cu gel cea mai bună alegere?

Te întrebi de ceva timp care sunt beneficiile reale ale manichiurii cu gel și de ce să alegi oja cu gel? Astfel, aspectul natural al unghiilor cu gel le deosebește de altele. Durabilitatea lor și întreținerea redusă sunt alegerea ideală pentru femeile care nu au mult timp să viziteze salonul sau să-și facă retușurile.

De ce sunt atât de căutate?

Lacurile de unghii cu gel au o formulă inovatoare care garantează o fixare de lungă durată. Majoritatea formulelor de gel oferă o combinație de strat de bază și lac, pentru a îmbunătăți manichiura în timp ce are grijă de unghiile tale. Amestecul inteligent de polimeri acrilici, agenți de gelifiere și copolimeri cristalini întăresc unghia și prelungesc rezistența lacului.

In plus, tehnologia LED care a fost adaugată recent acestei tehnici, permite ca producerea acestui tip de manichiură să fie extrem de rapidă, permițând în același timp diferite stiluri și modalități care se adaptează oricărui stil de viață.

Ce trebuie să știi despre manichiura cu gel

Nu totul este roz și evident, indiferent cât de profesională este aplicarea sau cât de bun este gelul de aplicat, unghiile se pot slăbi după practicarea procesului de mai multe ori. Mai ales dacă, atunci când vine vorba de îndepărtarea unghiilor, o faci brusc sau agresiv.

Îndepărtarea gelului de pe unghii ar trebui făcută într-un salon de înfrumusețare, sub îngrijirea unor profesioniști care vor încerca să minimizeze orice posibilă deteriorare a unghiilor tale naturale.

O altă opțiune este să înveți cum să îndepărtezi singur acest gel de unghii și acasă. Poți face asta dacă nu ai timp să vizitezi un salon de înfrumusețare, tot ce ai nevoie este 100% acetonă sau un gel special pentru a efectua procesul.

Procedura este simplă: înmoi un bumbac în diluant de ojă sau acetonă, înfășori unghia și vata în folie de aluminiu, acoperi toată mâna cu un prosop și aștepți, în funcție de materialul folosit, între câteva minute și o oră. 

Dacă nu cunoști exact materialul din care sunt făcute gelurile de unghii, este mai bine să vizitezi un salon de înfrumusețare și să efectuezi acest proces de mâna unui expert. Hidratarea unghiilor în timpul procesului este crucială pentru a evita orice posibilă deteriorare. Utilizarea uleiurilor, cremelor sau loțiunilor hidratante este esențială.

Dacă trebuie să arăți perfect pentru un anumit eveniment sau să ai o serie de evenimente consecutive la care să participi, cel mai bine este să optezi pentru manichiură cu gel la cel mai apropiat salon.

Durata acestui tip de manichiură îți permite să nu îți faci griji cu privire la reînnoirea sau retușarea lor într-o perioadă scurtă de timp, astfel încât costul acesteia este justificat.

Desigur, asigură-te că o să contactezi profesioniști, astfel încât calitatea muncii să fie mai bună și raportul cost-beneficiu să fie satisfăcător.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!