Acasa » Ce lipseste din educatia copilului tau?

Ce lipseste din educatia copilului tau?

Astazi Empower va recomanda o serie de workshopuri gratuite pentru copii oferite de noii nostri parteneri: Kiboko.

Experientele copilariei au un ecou puternic in viata de adult. De ce oare exista oameni care, desi inzestrati cu capacitati intelectuale peste medie, nu reusesc sa cunoasca succesul dincolo de bancile scolii? Raspunsul se regaseste in limitele care sunt trasate uneori copiilor si care ii impiedica sa evolueze la adevarata lor valoare.

Tocmai de aceea este important pentru cei mici sa aiba la dispozitie un mediu care sa le permita sa se cunoasca dincolo de notele de la scoala si de felul in care sunt catalogati de catre cei din jur, sa isi descopere singuri potentialul din interior si tot ce sunt capabili sa faca.

Kiboko pentru copii

Kiboko este comunitatea care, prin educatie non-formala, isi propune sa darame barierele si sa creeze un spatiu unde copiii sa se poata dezvolta. Scopul Kiboko este acela de a le oferi celor mici sprijinul si resursele de care au nevoie pentru a-si descoperi si exersa abilitatile si pentru a deveni adulti extraordinari care nu se abat din drumul lor.

Interactive si jucause, workshop-urile organizate de Kiboko se bazeaza pe exercitii practice si activitati neconventionale care ii provoaca pe cei mici sa isi descopere si dezvolte ablitatile si talentele caracteristice pentru fiecare in parte. Fiecare workshop reprezinta o experienta unica de invatare, care ii ajuta pe pitici sa aiba incredere in sine, sa prinda curaj si sa invete sa gandeasca productiv, sa fie orientati catre rezultate si sa se adapteze usor la orice situatie cu care se pot confrunta in prezent sau mai tarziu, in viata de adult.

Serii de ateliere gratuite: nu le ratati!

Prima serie de workshop-uri Kiboko se numeste „Ucenicii Creativitatii” si cuprinde 5 seminarii create special pentru a incuraja si a inflori creativitatea naturala a copiilor: Imaginatie si Poveste, Joaca-te Smart, fara Smartphone, Arta Reciclata, Rap si Poezie Urbana, Improvizatie.

Cei mici vor putea sa se exprime in voie, sa creeze, sa inventeze si sa dea frau liber imaginatiei, vor invata sa isi depaseasca limitele si sa isi transpuna gandurile in realitate.

Imaginatie si Poveste (5 octombrie 2013). Povestirea este o forma de arta traditionala care poate reprezenta un instrument de comunicare si creativitate extrem de eficient. Copiii vor invata cum sa creeze si care sunt pasii realizarii unei povesti, in acelasi timp lucrand in echipa pentru compunerea unui text narativ.

Joaca-te Smart, fara Smartphone (12 octombrie 2013). Joaca este o sursa de relaxare, dar si de stimulare a mintii si a corpului. Desi asociata in mare parte distractiei, joaca ajuta copii in multe privinte: creeaza legaturi cu ceilalti, invata, isi stimuleaza imaginatia si isi imbunatatesc abilitatile sociale. Workshop-ul ii va determina pe cei mici sa treaca dincolo de barierele realitatii in lumea imaginatiei prin crearea unor noi jocuri de grup.

Arta Reciclata (19 octombrie 2013). Workshop-ul de „Arta reciclata” este menit sa le dezvolte celor mici gandirea inventiva, sa invete responsabilitate sociala si sa capete viziune artistica. Seminarul ii va provoca pe cei mici sa vada dincolo de obiectul „de aruncat” si sa isi doboare limitele imaginatiei cu o gandire neconventionala, creand propriile opere de arta.

Rap si Poezie Urbana (26 octombrie 2013). Un workshop distractiv si ritmat, care va incorpora atat elemente de poezie, cat si elemente muzicale. Ii va determina pe copii sa se concentreze pe ceva pozitiv si constructiv si sa isi dezvolte o gandire outside the box, oferindu-le in acelasi timp ocazia de a-si exterioriza firea de mic artist.

Improvizatie (2 noiembrie 2013). Improvizatia are rolul de a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte numeroase abilitati precum leadership, incredere in sine, comunicare, public speaking, ascultare si lucru in echipa. Vor invata sa isi foloseasca imaginatia si creativitatea prin jocuri si exercitii prin care isi vor putea depasi zona de confort si vor invata sa se exteriorizeze in fata unui public.

Workshop-urile au o durata de 2 ore fiecare, au loc in Bucuresti si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Numarul de locuri pentru fiecare workshop este limitat la 10 participanti. Inscrierea este gratuita si se face pe site-ul Kiboko.

Mai multe informatii despre Kiboko si Ucenicii creativitatii puteti descoperi pe www.kiboko.ro sau urmarind pagina de Facebook Kiboko.

Organizatorii va asteapta cu drag, grabiti-va!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!