Acasa » Ceas de mână sau brățară modernă, tu ce preferi?

Ceas de mână sau brățară modernă, tu ce preferi?

Varietatea de ceasuri de mână pentru femei este copleșitoare, aceste accesorii de măsurat timpul concurând de la egal la egal cu cele mai prețioase podoabe pe care urmașele Evei și le doresc.

Ceasurile de mână pentru femei, accesorii foarte chic

Cu forme clasice sau extrem de moderne, ceasurile de damă pe care producătorii renumiți le oferă în prezent sunt de multe ori mai spectaculoase decât orice bijuterie  tradițională.

Modelele cele mai populare de ceasuri pentru femei sunt deopotrivă elegante și ușor de remarcat, indiferent că ne referim la acelea care au cadranul ascuns sau vizibil, înfrumusețat cu  mici cristale Swarovski sau, în cazul celor foarte scumpe, chiar cu diamante.

Culorile  curelelor sunt de cele mai multe ori extrem de feminine (roz, bej, bleu,lila deschis),  iar dacă ele sunt înlocuite cu brățări metalice, acestea pot rivaliza de cele mai multe ori cu brățările provenite de la cele mai cunoscute branduri de bijuterii din lume.

Cadranele ceasurilor de mână  în nuanțe de roz auriu combinate cu niște curele din piele naturală în nuanțe de lapislazuli, spre exemplu, arată extrem de gingaș și vor fi remarcate fără umbră de îndoială atunci când vor fi purtate.

Multe modele de ceasuri de damă actuale au curele ce se pot schimba ușor, așa încât, în funcție de outfit-ul purtat, se poate alege și nuanța de curea de ceas care se potrivește într-o situație sau alta.

Femeile care își doresc o piesă clasică pot alege un ceas confecționată din oțel inoxidabil cu brățară metalică care are cadranul înconjurat de pietricele strălucitoare ce îi mai taie din duritate și îi conferă un aer feminin, însă extrem de modern.

Accesorii hibrid: ceasurile brățară sau brățările ceas

Designerii de ceasuri de mână propun femeilor în ultima vreme tot mai multe modele hibrid care sunt concomitent brățară și ceas. Ele au cadranul ascuns, așa încât nu se poate citi ora decât dacă se ridică un căpăcel care la prima vedere pare a fi un simplu element dintr-o brățară foarte chic. De obicei, aceste tipuri de ceasuri au curelele în nuanțe coloristice foarte puternice, vizibile, care atrag privirea ca un magnet și te fac să te întrebi dacă acest accesoriu este cumva ceva mai mult decât o brățară. Și, ce să vezi, chiar așa este!

Ceasurile de mână casual pentru femei de obicei au mai puține elemente strălucitoare, ceea ce  le apropie în cele mai multe cazuri de ceasurile pentru bărbați, diferențiindu-se mai degrabă prin dimensiunea mai redusă decât prin design-ul propriu-zis.

În această perioadă, foarte bine vândute sunt acele ceasuri cu brățară metalică aurie și cadran de un bleumarin intens care amintește de vacanța la mare ce tocmai s-a încheiat.

Pentru doamnele și domnișoarele care își doresc mai degrabă o bijuterie care să le arate și cât este ora, un model de ceas cu o curea din piele care se răsucește asemeni unui șarpe la încheietura mâinii este o bună alegere.

Ceasul propriu-zis de acest fel arată mai degrabă ca un pandantiv, decât asemeni unui ceas în adevăratul sens al cuvântului. Cadranul său este accesorizat cu o coroană de cristale Swarovski, nu are cifre, ci doar două limbi care se rotesc arătând scurgerea implacabilă a timpului.

Există și modele de ceasuri de mână unde, în afară de un brâu de mici pietricele strălucitoare, există și douăsprezece cristale ceva mai mari care marchează fiecare oră. Realizate din oțel inoxidabil sau chiar din argint, aceste accesorii de purtat la mână sfidează orice trend al modei și rămân mereu actuale.

Pentru un plus de vitalitate, un ceas de damă care are o curea din piele roșie strălucitoare și un cadran cu design geometric spectaculos, unde sclipesc vesel o mulțimea de cristale Swarovski albe, va fi indubitabil o bună alegere.

Revenind la ceasurile  cu brățări care se încolăcesc precum un șarpe pe mână și care amintesc de podoabele dacice, doritoarele pot ca să găsească chiar și modele realizate din oțel inoxidabil extrem de spectaculoase, nu doar unele ce au curele din piele..

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să fie în pas cu timpurile noastre fără a renunța la feminitate, un ceas care sare din tipare și are un cadran pătrat roz și o curea de piele naturală albă va fi perfect pentru a completa fericit orice tip de ținută.

Variante sunt multe, iar dacă vrei un magazin online de unde să îți comanzi un ceas frumos de damă la un preț convenabil, Japora este la un click distanță de tine!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!