Acasa » 6 cele mai bune tipuri de sutien de care orice femeie are nevoie

6 cele mai bune tipuri de sutien de care orice femeie are nevoie

Întrebați orice femeie care și-a luat sutienul cu consiliere profesională și vă va spune: „Mărimea potrivită poate face toată diferența.” Dar mărimea potrivită a cupei și a bustului nu sunt singurii factori importanți atunci când alegi sutienul. Este ca și cum a-ți alege pantofii pentru o ținută – uneori vreți flip-flops, alteori tocuri înalte. Având o varietate de stiluri de sutien înseamnă că puteți purta un anumit tip de sutien în funcție de ocazie. 

Vedeți aceste 6 stiluri de sutien pentru a afla care sunt cele potrivite pentru voi.

  1. Sutiene pentru contur și fără cusături sau dantele

Acest stil îndeplinește, în esență, funcția de „a dispărea” sub haine tricotate sau mulate, astfel încât bretelele și cupele să nu fie vizibile prin țesătură. Cupele își păstrează întotdeauna forma, ele sunt preformate și de cele mai multe ori căptușite cu un strat subțire de burete. Ele oferă o acoperire excelentă a mameloanelor – o preocupare comună pentru multe femei. Puteți obține acest tip de sutien într-o varietate de opțiuni, inclusiv acoperire completă sau fără bretele.

  1. Sutiene cu armătură

Sutienele realizate cu armătură care înconjoară baza sânilor oferă susținere și formă optime, stabilizând mișcarea sânilor. În timp ce unele femei iubesc sentimentul de susținere, altele consideră că sunt incomode. Dacă vă încadrați în prima categorie, căutați sutiene care sunt dublu sau triplu învelite în interiorul cupei pentru mai mult confort. Puteți găsi sutiene cu sârmă cu semicupă și cupă întreagă. Dacă nu vă plac sutienele cu armătură, vestea bună este că există o mulțime de modele fără pe piață – trebuie doar să probați pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine.

  1. Sutiene Push-Up

Nimic nu bate un sutien push-up dacă doriți să ridicați sânii mai sus. Acest stil este o soluție bună pentru cele cu sâni asimetrici – unde un sân este mai mare decât celălalt (total normal!). În ciuda reputației lor, sutienele push-up nu se referă atât la adăugarea volumului, cât la ridicarea țesutului sânilor.

  1. Bustierele

Acest tip de sutien este realizat ca o singură piesă fără încuietori și au un stil nestructurat. Multe bustiere sunt confecționate din material de susținere cu dantelă elastică, cu bretele reglabile și uneori sunt mai lungi decât un sutien normal. Sunt suficient de confortabile pentru a se putea  dormi cu ele sau pot fi purtate în weekend, dar sunt și suficient la modă pentru a fi purtate ca lenjerie sexy, sau sub un sacou. Și pentru cele cu busturi mai mari, există chiar și unele stiluri de bustiere realizate cu armătură.

  1. Sutiene cu bretele multifuncționale și fără bretele

Sutienele fără bretele se aleg de obicei pentru a se potrivi cu ținute elegante, de seară și de ocazie. Există o diferență între stilurile cu bretele multifuncționale și cele fără bretele. Breteaua multifuncțională vă permite să-i schimbați poziția în cruce sau după gât, sau puteți alege să

detașați complet bretelele. Croiul sutienelor cu bretele multifuncționale este diferit de croiul celor fără bretele. Cu alte cuvinte, dacă sunteți în căutarea versatilității, căutați un sutien cu bretele multifuncționale. Dacă aveți nevoie doar de sutiene fără bretele, alegeți un croi specific.

  1. Sutiene de sport

Când doriți să profitați la maxim de un antrenament, alegeți un sutien sport. Ca pantofii de alergare sau drumeții, sutienul sport trebuie să fie potrivit nivelului de activitate. Majoritatea sutienelor sport au un ghid care vă indică dacă este vorba de mișcări de amploare scăzută, medie sau mare – diferența dintre, să spunem, yoga și activitatea aerobă.

Bonus: Sutienele pentru alăptat

Ne-am gândit să vă spunem și de acest tip de sutien, deoarece este foarte important să știți ce să purtați atunci când sunteți mămici, și confortul este prioritar. Este important să folosiți un sutien pentru alăptat de mărime potrivită care are cupe moi. Aceste cupe trebuie să permită accesul copilului la sân în timpul alăptării, lucru realizabil prin clipsul care le desface de bretele. Bretelele mai late ale unui sutien de maternitate sunt importante pentru susținere, în special pentru sutienele de mărimi mari. Acest lucru este cu siguranță ceva de căutat atunci când alegeți sutiene pentru alăptat. Confortul este critic și susținerea este importantă pentru țesutul sânilor solicitați de greutate. 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!