Acasa » Cel mai bun an din viata ta

Cel mai bun an din viata ta

Sunt doua tipuri de evenimente care ne mobilizeaza sa ne planificam lucrurile cele mai importante pe care vrem sa le traim. Primul este aparitia unui eveniment dramatic – un eveniment care ne marcheaza – fie in propria viata, fie in viata unei persoane dragi. Al doilea este un moment cheie din an – ziua de nastere, o vacanta prelungita sau sfarsitul unui an. Pentru ca acum este unul dintre aceste momente, te invit intr-o calatorie catre cel mai bun an din viata ta de pana acum: 2013.

Cele mai de succes companii au la baza reusitei lor un plan de afaceri. Planul de afaceri nu a fost facut doar o singura data, la infiintarea companiei, ci este un exercitiu care se repeta an de an. Acest ingredient cheie sta si la baza succesului individual. Ceea ce se intampla cand noi nu avem o planificare personala este ca ajungem sa ne lasam influentati peste masura de exterior si renuntam la propriile visuri in favoarea visurilor altor oameni – aceia care au o planificare personala.

Te invit, asadar intr-o zi de vacanta: tu cu tine; tu pentru tine; tu pentru visurile tale; tu pentru relatiile din viata ta la care tii cel mai mult. In aceasta zi poti sa iti notezi propriile raspunsuri la intrebarile de mai jos si oricand simti sa mai adaugi ceva ce nu este mentionat in acest articol, sa o faci.

Unu: Ce resurse iau cu mine mai departe dupa acest an?

 • Ce am aflat nou despre mine? Ce noi abilitati si deprinderi mi-am dezvoltat?
 • Ce relatii mi-au marcat viata cel mai mult in acest an? Pentru ce le sunt recunoscator acestor oameni? Cum as putea sa le transmit si lor aceste lucruri? Pentru ce imi sunt mie recunoscator fata de aceste relatii?
 • Ce lucruri noi am invatat anul asta? Care sunt cartile si filmele care m-au marcat cel mai mult?
 • Care sunt lucrurile materiale in care am investit anul asta? Cum mi-au imbogatit ele viata?
 • Ce lucruri am reusit sa fac anul asta pentru sanatatea mea fizica, mentala, spirituala si emotionala?

Doi: Unde am nevoie sa fac curat acum pe final de an?

 • Fata de mine, care sunt acele lucruri pentru care am nevoie sa ma iert?
 • Care au fost esecurile care m-au marcat in acest an? Ce aleg sa invat din ele?
 • Fata de oamenii importanti din viata mea, unde simt ca e nevoie sa imi indrept atentia si sa spun un „Iarta-ma”?

Trei: Ce simt sa traiesc in anul care vine?

 • Care este cel mai important lucru pe care vreau sa il traiesc anul asta?
 • Care sunt cele mai importante relatii in care vreau sa investesc timp si energie in acest an?
 • Care sunt proiectele in care simt si ma vad implicandu-ma in acest an?
 • Calatorind un an in viitor, ce ma vad spunandu-mi la finalul acestui nou an? Cum m-am imbogatit fizic, mental, emotional si spiritual?

Asa cum spuneam si mai sus, aceste raspunsurile necesita o investitie de timp din partea ta: o zi. O zi pe care sa ti-o aloci tie si in care sa faci doar acest lucru.

Mai mult, daca simti sa faci acest lucru alaturi de alti oameni frumosi, te invit sa ni te alaturi aici la o zi de Planificare personala – cel mai bun an din viata ta.

Sinceritate, inspiratie si succes in a-ti planifica si trai cel mai bun an din viata ta de pana acum!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!