Acasa » Ciclurile transformarii: video cu Mihai Stanescu

Ciclurile transformarii: video cu Mihai Stanescu

Am ajuns si la episodul trei (si ultimul) din mini-seria video cu Mihai Stanescu despre cum sa traiesti ca un invingator. Daca ati ratat primele doua episoade, le puteti vedea aici si aici.

Mihai Stanescu: cum sa traiesti ca un invingator – episodul 3

Mihai Stanescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati executiv coachi din Romania, Coach of The Year 2007, vorbeste in partea a treia despre ciclurile prin care trecem in transformarea noastra ca invingatori.

Atentie: este posibil ca acest clip sa nu apara direct in RSS si/sau in email. Click aici pentru a intra pe site si a urmari clipul video, complet gratuit!

Faceti un cadou celor care au nevoie de Empower

Stiti un prieten sau coleg care poate beneficia de clipurile video Empower? Aveti un blog si/sau site? Va invitam sa dati mai departe aceste clipuri video gratuite pentru a avea acces la ele cat mai multi oameni! Folositi direct facilitatile de video embedding oferite de Trilulilu sau dati linkul clipului video sau al acestui articol mai departe.

Sa folositi cu rezultate maxime aceste informatii din clipuri!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!