Acasa » Concurs: 36 de carti de citit

Concurs: 36 de carti de citit

Prietenul nostru Dan Luca, un foarte apreciat productivity coach si trainer, v-a mai pregatit o surpriza! Iata mesajul lui Dan pentru voi.

Am intocmit o lista cu cele mai bune 36 de carti pe care le-am citit in ultimii 15 ani. Am facut acest lucru pentru ca am vrut sa ofer aceasta lista clientilor mei de coaching pentru a nu mai fi nevoiti sa citeasca sute de carti ca sa le gaseasca pe cele mai bune.

Am impartit aceasta lista in 4 categorii importante si fiecare contine cele mai bune 9 carti din domeniul respectiv:

1. Sanatate si vitalitate
2. Relatii de calitate
3. Cariera de succes
4. Prosperitate

Din tot ce am citit in ultimii 15 ani, aceste 36 de carti s-au distantat la „ani lumina” fata de celelalte sute pe care le-am studiat.

Poti sa vezi lista chiar aici pe siteul meu.

Castiga cele 36 de carti! Plus alte premii!

Dar, mai mult decat atat, poti sa castigi toate aceste 36 de carti daca te inscrii la concursul pe care il lansez azi! Ai avea astfel de citit cate 3 carti in fiecare luna pana se termina anul 2013!

Acest fapt iti va oferi sansa sa devii pana la sfarsitul anului mult mai bogat interior si exterior dacat ai fi crezut ca este posibil.

Click pe acest link ca sa vezi lista si sa te inscrii la concurs.

Nu ezita sa recomanzi si prietenilor tai sa se inscrie la concurs pentru ca mai am alte 15 premii in afara celor 36 de carti!
Dan

Va dorim succes la concurs!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!