Acasa » Prima amintire a unui copil

Prima amintire a unui copil

Incepand cu 1999, Masaru Emoto a publicat mai multe lucrari stiintifice legate de felul in care apa retine informatie si isi schimba structura moleculara.

Practic, in functie de sunetele la care este expusa, structura moleculara a apei ia o alta forma. Daca este expusa la cuvinte precum „Iubire si Armonie”, ia o forma armonioasa, iar daca este expusa la cuvinte precum „Prostule”, ia o forma difuza, deranjanta la vedere.


sursa: Masaru Emoto

Revenim acum la subiectul din titlul acestui articol: prima amintire a unui copil. Practic, momentul cand copilul ia nastere este atunci cand un spermatozoid reuseste sa ajunga la ovul. Acela este momentul efectiv in care un miraculos proces de evolutie ia nastere. Acum, daca ne uitam la compozitia spermatozoidului si a ovulului vom observa acelasi lucru: o mare parte din fiecare dintre ei este apa.

Pe mine aceste lucruri ma duc cu gandul direct la informatia pe care o putem „inregistra” in aceste prime doua celule.

Unde vreau de fapt sa ajung?

La primul moment cheie din viitoarea viata a unei noi fiinte pe acest pamant: momentul cand cei doi parteneri fac dragoste. Acest moment este predestinat sa fie unul de constienta deplina, iar, cel mai frumos si profund lucru care se poate intampla in acel moment este ca iubitii sa isi transmita unul catre celalalt iubirea ce si-o poarta.

Astfel, informatia care sa patrunda in fiecare celula a corpului lor in acel moment sa fie „Te iubesc”. Un „Te iubesc” care sa aduca in structura lor meleculara armonie si lumina. Armonie si lumina care insoteasca miraculosul moment al nasterii unei noi fiinte.

momentul_creatiei
sursa: How Stuff Works

Prima amintire a unui copil?

Chiar daca nu o sa isi aduca aminte niciodata constient, amintirea este din momentul mai sus mentionat. Viitorilor parinti le doresc ca samanta, si prima amintire, copiilor lor sa fie iubire, sa fie armonie si lumina. Armonie si lumina care sa il insoteasca pe copil, si viitor adult, in fiecare secunda a viitoarei sale existente.

Ce poate fi mai frumos de atat?

Daca subiectul ti s-a parut de interes, te invit alaturi de comunitatea „Parinti autentici” si proiectele pe care le lansam:

  1. Pagina cu resurse;
  2. Grup de informare despre proiectele marca Parinti autentici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!