Connect de iulie in Bucuresti: in goana dupa fericire

Va asteptam la o noua editie Empower Connect in Bucuresti.

Joi, 3 iulie 2014

in Bucuresti

Te-ai intrebat vreodata „Ce este fericirea adevarata?” sau „Care este posibilitatea de a o obtine? Daca fericirea adevarata este posibila, sau este numai momentana?”

Fara a deveni prea filosofici, ne-am gandit sa abordam acest subiect universal, vara, cand natura este vesela si primitoare si ne ajuta sa avem ganduri optimiste si pline de speranta pentru viata noastra de Acum. :) Astfel, te asteptam joi, la Empower Connect, sa ne conectam unii la altii si sa vedem daca putem fi un pic mai fericiti.

Accesul este gratuit la intalnire! Pentru a confirma prezenta si a citi detalii complete despre eveniment, intrati acum pe siteul Empower Connect sau pe grupul de Facebook dedicat comunitatii! Lasati un comentariu pe site sau dati „Join” pe evenimentul de pe Facebook! Avem 25 de locuri disponibile!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

Va asteptam!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments