Acasa » Connect in Bucuresti: invitatie la (re)conectare

Connect in Bucuresti: invitatie la (re)conectare

Dupa o pauza lunga, joi va asteptam in Bucuresti la o intalnire de (re)conectare!

Joi, 4 iulie 2013

in Bucuresti: Vino si experimenteaza!

Cum stai cu socializarea? Dar cu dezvoltarea personala? Cat timp investesti in tine si in timpul acordat lucrurilor care iti plac? Si cum ar fi daca ai gasi si vorbi cu oameni exact ca tine? :) De aceea reluam intalnirile Empower Connect.

Te asteptam sa vorbesti despre pasiunile tale, sa afli despre tine si ceilalti lucruri noi si interesante! Stim ca vei fi poate stresat de obligatiile coplesitoare adunate in timpul saptamanii, insa noi te asteptam intr-o atmosfera placuta, cu informatii noi si jocuri interesante.

Redeschidem poarta pentru cei conectati deja si o revelam cu drag celor care nu o cunosc. :)

Accesul este gratuit! Avem doar 20 de locuri, atentie. Pentru a avea acces inscrieti-va pe siteul Connect sau pe Facebook, cititi detalii aici!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!