Acasa » Empower Live! Bucuresti 8 iulie: prezentari memorabile cu sistemul 4MAT

Empower Live! Bucuresti 8 iulie: prezentari memorabile cu sistemul 4MAT

Intalnirea Empower Live! cu numarul 101 in Bucuresti este dedicata celor pasionati de public speaking!

Bucuresti, 8 iulie, Paul Ardeleanu

Cum sa creezi prezentari memorabile si de impact cu sistemul 4MAT

Una dintre cele mai mari provocari a persoanelor care vorbesc in public este structura prezentarii. De multe ori suntem atat de creativi si avem atat de multe idei incat ne este dificil sa taiem din acele idei si sa prezentam intr-o maniera structurata care sa mearga drept la tinta.

Definitia unei prezentari poate fi: o calatorie cu scop. Sunt 3 elemente esentiale in aceasta definitie:

  • Primul, si probabil cel mai ignorat de catre vorbitori, este scopul. Ce vrei sa realizezi cu respectiva prezentare? Daca tu nu stii care este scopul prezentarii tale, sa fii sigur ca publicul nu isi va da seama.
  • Cel de-al doilea element este cat de lunga sau scurta este calatoria. Aici intervine partea de structura si modul in care faci prezentarea pentru ca ea sa fie cat mai scurta si sa obtii impactul maxim.
  • Ultimul element si nu cel din urma este cat de placuta este calatoria. Aici intervine dinamismul vorbitorului si cum poate acesta sa isi foloseasca vocea, limbajul non-verbal si toate elementele ce tin de modul in care el livreaza mesajul pentru a crea o experienta, nu doar a transmite informatii.

Toate aceste 3 elemente vor fi lucrate si exersate in cadrul workshop-ului pentru ca la final sa stii care sunt primi pasi pe care este bine sa ii faci si care este cel mai eficient mod de a structura informatia (sistemul 4Mat). Vei practica in cadrul workshopului sistemul 4Mat si vei primi feedback astfel incat sa iti imbunatatesti stilul de a vorbi in public.

Paul Ardeleanu este unul din cei mai activi specialisti in public speaking din Romania. El a vorbit in cadrul a numeroase evenimente, in care a impartit scena cu personalitati precum: Andreea Raducan, Mihai Leu, George Ivascu, Varujan Vosganian, Marian Dusan si alte personalitati din sfera de business, cultura, sport si politic din Romania. In calitate de trainer a sprijinit peste 500 de persoane sa scape de frica de a vorbi in public si mai mult decat atat, acestia au descoperit ceea ce el numeste placerea de a vorbi in public. In prezent, activitatea sa principala este de public speaking coach la Coaching4You.ro unde lucreaza cu persoane dornice sa isi dezvolte muschiul vorbirii in public pentru a realiza prezentari memorabile si de impact.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 8 iulie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 8 iulie

Inscrieri inchise, toate locurile ocupate!

Lista de participanti:
1. Catalina Constantin
2. Ioana Bianca Preda
3. Anisoara Enache
4. Ion Viorel Oprea
5-6. Mihaela Florian (plus o persoana)
7-8. Adriana Mariana Drobotescu (plus o persoana)
9. Claudiu Beletoiu
10. Eduard Popovici
11. Bianca Danita
12. George Bostinaru
13. Mihaela Oproescu
14. Mihaela Nadolu
15. Veronica Nicoleta Vasilov
16. Anne-Marie Caruntu
17. Monica Musca
18. Lavinia Oanea
19. Teodor Daniel Tanase
20-21. Mariana Duma (plus o persoana)
22. Carmen Budici
23. Alina Buzatu
24. Mihaela Chirea
25. Ionut Tudor

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!