Acasa » Connect in luna lui cuptor: webinar la Suceava

Connect in luna lui cuptor: webinar la Suceava

In luna iulie participa la Connect doua orase: Bacau si Suceava. Ca si data trecuta, la Suceava va fi o videoconferinta cu un invitat special!

Joi, 5 iulie 2012

in Bacau si Suceava

Va asteptam joi seara, 5 iulie 2012, in cele 2 orase (Bacau si Suceava) – cititi aici detalii complete despre fiecare intalnire si urmati procedura de inscriere in functie de oras.

In Suceava vom avea o noua intalnire tip videoconferinta cu invitat special: Luca Dezmir. Intrati pe pagina Connect pentru detalii si inscrieri.

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Intrati pe pagina Connect pentru detalii despre intalnirea Empower Connect din orasul vostru!

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!