Acasa » Cred. Simt. Actionez! Turneul Loredanei continua.

Cred. Simt. Actionez! Turneul Loredanei continua.

Va reamintim de turneul national de coaching cu Loredana Latis, unul dintre cei mai apreciati coachi din Romania si partener apropiat de Empower. Urmatoarele evenimente sunt in 21 iunie (Cluj-Napoca) si 22 iunie (Sibiu). Este o ocazie deosebita de a experimenta beneficiile oferite de sedintele de coaching in relatii alaturi de un coach de top.

Cred. Simt. Actionez!

in Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Craiova, Iasi, Galati, Constanta

Turneul se adreseaza tuturor persoanelor de peste 25 de ani care vor relatii armonioase cu sine si cu cei din jur. Tuturor celor care doresc sa isi amplifice puterea personala alaturi de un partener de nadejde sau celor care vor sa isi salveze relatiia cu persoana iubita.

Turneu Loredana Latis

Loredana ofera 100% garantie pe satisfactie. Daca evenimentul nu a raspuns nevoilor voastre, primiti toti banii inapoi.

Detalii complete despre eveniment, beneficii, pachete de participare si inscrieri gasiti aici. Evenimentul este foarte accesibil, profitati ca Loredana vine in orasul vostru!

Loredana va asteapta cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!