Acasa » Transylvania Zen Fest: minte, trup, suflet

Transylvania Zen Fest: minte, trup, suflet

Empower va recomanda cu drag Transylvania Zen Fest, un eveniment creat pentru a oferi o noua perspectiva asupra vietii si echilibrului minte-trup-suflet. Evenimentul este dedicat tuturor pasionatilor si curiosilor care doresc sa-si cunoasca si sa-si foloseasca emotiile, sufletul si corpul in mod constructiv.

Transylvania Zen Fest

28-29 iunie 2014, Cluj-Napoca

Am apelat la sprijinul a 16 speakeri de succes care ne vor oferi din cunostintele lor si ne vor dezvalui prinicipii sanatoase pentru o viata echilibrata. Transylvania Zen Fest se desfasoara pe durata a doua zile, 28-29 iunie, iar activitatile propuse contin atat notiuni teoretice cat si studii de caz si activitati practice.

Am creat un spatiu unde participantii pot explora constient si fizic o varietate de credinte si practici vechi si moderne, facilitate de mentori, doctori in psihologie, nutritionisti, coach-i NLP Rezonanz, maestrii de yoga, practicieni Theta Healling, Vindecare Reconectiva, Bowen, Feng-Shui.

Mai mult, la eveniment va fi creat si un Targ de Holistica, spatiu unde cei interesati pot fi prezenti cu un stand de prezentare a produselor pe care le detin.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre Targul de Holistica vizitati ZenFest.ro si pagina de Facebook ZenFestival.

Va asteptam cu drag la acest eveniment facut din suflet pentru suflet.
Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.