Acasa » Transylvania Zen Fest: minte, trup, suflet

Transylvania Zen Fest: minte, trup, suflet

Empower va recomanda cu drag Transylvania Zen Fest, un eveniment creat pentru a oferi o noua perspectiva asupra vietii si echilibrului minte-trup-suflet. Evenimentul este dedicat tuturor pasionatilor si curiosilor care doresc sa-si cunoasca si sa-si foloseasca emotiile, sufletul si corpul in mod constructiv.

Transylvania Zen Fest

28-29 iunie 2014, Cluj-Napoca

Am apelat la sprijinul a 16 speakeri de succes care ne vor oferi din cunostintele lor si ne vor dezvalui prinicipii sanatoase pentru o viata echilibrata. Transylvania Zen Fest se desfasoara pe durata a doua zile, 28-29 iunie, iar activitatile propuse contin atat notiuni teoretice cat si studii de caz si activitati practice.

Am creat un spatiu unde participantii pot explora constient si fizic o varietate de credinte si practici vechi si moderne, facilitate de mentori, doctori in psihologie, nutritionisti, coach-i NLP Rezonanz, maestrii de yoga, practicieni Theta Healling, Vindecare Reconectiva, Bowen, Feng-Shui.

Mai mult, la eveniment va fi creat si un Targ de Holistica, spatiu unde cei interesati pot fi prezenti cu un stand de prezentare a produselor pe care le detin.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre Targul de Holistica vizitati ZenFest.ro si pagina de Facebook ZenFestival.

Va asteptam cu drag la acest eveniment facut din suflet pentru suflet.
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!