Acasa » Cum ajută serviciile de închirieri microbuze la diminuarea numărului de accidente rutiere

Cum ajută serviciile de închirieri microbuze la diminuarea numărului de accidente rutiere

În ultima vreme, numărul de accidente rutiere este în continuă creştere în România, noi fiind situaţi în topul ţărilor cu cele mai multe evenimente rutiere. Acest aspect este unul îngrijorător şi a făcut ca foarte mulţi conducători auto să caute soluţii alternative pentru a călători în siguranţă. Sunt mai multe motive pentru care serviciile de închirieri microbuze ajută la diminuarea numărului de accidente.

Călătoriile sunt mai sigure

Deoarece vara este caracterizată de aglomeraţie pe şosele, apelând la microbuze de închiriat cu şofer este mult mai simplu şi mai uşor să ajungi în siguranţă. Şoferii cu experienţă din echipa Florin Trans ştiu cum să facă faţă traficului epuizant şi nu îşi pierd niciodată răbdarea aşa cum se întâmplă în cazul conducătorilor de maşini mici, care tind să se pună în situaţii periculoase odată ce au început să aibă nervii întinşi la maxim.

Sunt mai puţine maşini pe şosea

În momentul în care 10 persoane călătoresc cu maşinile personale, de obicei se grupează pe familii, pe cupluri sau aleg chiar să meargă fiecare cu propria maşină. Acest ultim aspect nu este foarte comun dar putem spune totuşi că în funcţie de specificul grupului, pe stradă vor fi între 2 şi 10 maşini. Dacă ne gândim la grupurile de 40 de persoane, pe stradă vom avea între 8 şi 40 de maşini. Adăugând aceste numere la restul vehiculelor care se află pe drum rezultă aglomeraţie şi un risc mai mare de accidente. Cu ajutorul serviciilor de închirieri autocare, pe stradă se va afla doar un vehicul şi nu minim 8 sau maxim 40, deci drumurile sunt mai libere.

Şoferi profesionişti

Şoferii care conduc microbuzele şi autocarele de închiriat sunt profesionişti şi au experienţă pe orice traseu. În cazul şoferilor amatori, care conduc pe drumuri lungi doar în weekend, după o vreme se va instala oboseala şi iritarea. Mersul în coloană poate fi foarte enervant iar şoferul se poate simţi ispitit să facă acţiuni periculoase. Un alt aspect la fel de important este faptul că în timpul unui drum lung, atunci când toţi pasagerii dorm, riscul să şi şoferul să adoarmă este foarte mare, ceea ce poate genera accidente foarte grave. Cu un microbuz închiriat cu şofer aceste probleme dispar, pentru că şoferii profesionişti sunt pregătiţi pentru orice pot întâlni în trafic.

Parcarea nu mai reprezintă o problemă

De foarte multe ori în oraşele mari sau la obiectivele foarte vizitate este aproape imposibil să găseşti loc de parcare pentru o singură maşină mică, iar când vine vorba de mai multe maşini, aşa cum se întâmplă în cazul grupurilor, este şi mai complicat. În cazul unui microbuz închiriat această problemă dispare pentru că este responsabilitatea şoferului să găsească loc de parcare, iar la obiectivele importante de obicei există locuri speciale pentru autocare şi microbuze, unde se va găsi cu siguranţă un loc liber de parcare.  Având alături de tine un şofer care ştie exact ce trebuie să facă în orice situaţie îţi va fi mult mai uşor să te relaxezi tot drumul şiş a te distrezi, să discuţi liber cu partenerii de călătorie şi chiar să dormi. De cele mai multe ori traseul este unul extrem de obositor în special atunci când este lung, ceea ce înseamnă că poţi să şi dormi în voie în timp ce te deplasezi spre destinaţie.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!