Acasa » Cum devii parte din povestea Empower

Cum devii parte din povestea Empower

Crezi in puterea educatiei continue si in necesitatea accesului tuturor la instrumente de dezvoltare personala si profesionala? Vrei sa iti atingi obiectivele si sa-i ajuti pe cei din jur sa-si atinga obiectivele lor? Te-ai saturat de ce e negativ in comunitatea ta si vrei sa schimbi ceva?

Daca da, atunci te invitam sa te implici in campania “2% pentru Empower” si sa faci parte din poveste. Articolele Empower, trainingurile gratuite si toata activitatea organizatiei noastre presupun investitii de timp si bani. Te invitam sa ni te alaturi pentru a sustine educatia non-formala in Romania promovata de Empower.

Ce este facilitatea 2%

Prin facilitatea 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit platit deja statului roman catre o entitate non-profit.

Facilitatea 2% permite tuturor cetatenilor romani care au realizat venituri legale, impozabile, sa decida modul cum se intorc in societate doua procente (2%) din impozitul platit deja catre stat, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit. Practic, tu spui statului cum vrei sa fie cheltuita o suma de bani (reprezentand 2% din impozitul pe veniturile realizate de tine) pe care deja ai platit-o la stat!

Atentie: aceasta suma NU este o donatie sau o sponsorizare din partea ta, ci este de fapt parte a bugetului de stat (la care ai contribuit prin impozitul platit pe veniturile realizate), suma pe care tu decizi sa o directionezi catre o entitate non-profit, precum Asociatia Empower Romania.

Ce poti face TU

Sunt trei modalitati prin care poti participa in campanie si poti alege una, doua sau pe toate trei, in functie de ce poti si vrei sa faci in campania “2% pentru Empower”. Astfel, poti sa:

1. DIRECTIONEZI 2% CATRE EMPOWER. Oricine a avut, in 2010, venituri impozabile (fie ca a avut venituri doar din salariu, fie ca a avut si alte venituri din activitati independente), poate sa decida sa directioneze catre Asociatia Empower Romania 2% din impozitul platit deja catre stat aferent veniturilor realizate in 2010.

Este simplu: daca ai avut venituri in 2010 – indiferent din ce surse – poti sa ne ajuti directionand 2%.

2. PARTICIPI CA PROMOTOR. Poti sa spui si altora de campania “2% pentru Empower” si poti promova cauza noastra, misiunea in care si tu crezi. Si atentie: poti face asta indiferent daca ai avut sau nu venituri (poate nu esti inca in “campul muncii” fiind prea tanar, ai fost somer sau pur si simplu n-ai avut chef de munca) in 2010.

Este simplu: spune si altora de campania “2% pentru Empower”, indiferent daca ai avut venituri sau nu in 2010.

3. TE ALATURI CA ORGANIZATIE/COMPANIE PARTENERA. Daca reprezinti o companie, te invitam sa ne sustii ca partener media sau organizatie partenera. Contacteaza-ne si vom discuta exact elementele colaborarii.

Beneficiile tale

Credem ca este firesc sa te rasplatim pentru efortul tau, oricare ar fi implicarea ta in campania “2% pentru Empower”. Vei primi surprize din partea Empower, recunoastere si premii pentru cei mai dinamici promotori. Acestea, desigur, pe langa multumirea de a contribui la dezvoltarea comunitatii din care faci parte.

Beneficii pentru cei care vor directiona 2%:

  • toti primesc acces online, complet gratuit, la un program audio oferit de Audiosfera;
  • toti primesc 50% reducere la un singur eveniment de training Empower;
  • toti primesc recunoastere pe site (desigur numai cei care doresc).

Pe langa aceste beneficii, cei mai dinamici promotori vor primi premii in produse educationale si traininguri deosebite de la Empower si partenerii campaniei! Este felul nostru de a spune “Multumim”!

Ce mai astepti? Devino parte din poveste! Afla detalii complete si directioneaza 2% catre Empower, promoveaza misiunea si valorile Empower pe care le impartasesti si tu. Inspira, motiveaza si sustine mii de oameni in drumul spre succes!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!