Acasa » Voluntari pentru cultura

Voluntari pentru cultura

Empower sustine proiectul Ascensorul Cultural care premiaza cele mai bune idei de voluntariat in cultura.

Reprezinti o organizatie culturala din Bucuresti? In organizatia ta lucrezi cu voluntari? Sau esti interesat/a sa implici voluntari in activitatile si proiectele voastre, dar nu ai indraznit pana acum sa faci acest pas?

Ai fost, esti sau iti doresti sa fii voluntar pentru o activitate sau un proiect cultural? Ai energie, disponibilitate, initiativa si idei, dar nu stii de unde sa pornesti?

Este cel mai potrivit moment sa incercati sa va puneti ideile in practica pentru ca 2011 este Anul European al Voluntariatului. Iar cele mai bune propuneri de activitati si proiecte care sa implice voluntari vor fi premiate de catre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura!

Perioada in care se deruleaza acest concurs este 21 februarie-30 aprilie 2011. Premiile constau in posibilitatea de a participa, cu titlu gratuit, la programele de formare si de educatie permanenta organizate de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura. Prezentarea programelor se gaseste pe site-ul www.cppc.ro.

Detalii complete despre concurs gasiti pe Ascensorul Cultural.

Va dorim mult succes!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!