Acasa » Cum să alegi un kit unghii pentru acasă

Cum să alegi un kit unghii pentru acasă

Fiecare femeie are un set de instrumente pentru îngrijirea unghiilor, dar îngrijirea unghiilor înseamnă un proces foarte lung și dificil utilizând un set de instrumente diferite. Un kit unghii îți poate ușura sarcina.Există multe tipuri de kit-uri unghii pentru a realiza manichiura pe care ți-o dorești din magazinul online enails.ro. Kiturile pentru manichiură și pedichiură conțin freze cu duze pentru tratarea unghiilor de la mâini și de la picioare, precum și pentru lustruirea călcâielor, îndepărtarea calusurilor uscate, unghiilor încarnate etc. Kitul poate conține și o lampă UV. Un set de unghii cu o lampă pentru uscarea unghiilor îți va permite să faci o manichiură pe termen lung cu gel UV, ojă semipermanentă și alte materiale pe bază de polimeri.

Fiecare kit unghii este asamblat individual

În kit-ul unghii de pornire pot exista și alte ajutoare și instrumente. Pentru a lucra cu clienții, se recomandă achiziționarea de mănuși, măști și prosoape de unică folosință. 

Baza se aplică într-un singur strat și se usucă într-o lampă. Baza este un fixativ care protejează stratul de așchii și zgârieturi. Poate avea efect lucios, mat și cașmir. 

Înainte de aplicarea lacului cu gel, suprafața unghiei trebuie tratată. Se propune un produs special cu triplă acțiune care combină un degresant, deshidratant și lichid pentru a îndepărta stratul lipicios. Pentru a face acest lucru, este utilizat un șervețel fără scame pentru a șterge bine fiecare unghie. 

Grundul asigură o aderență mai bună a lacului de gel pe placa unghiei. 

Trusa de început pentru manichiură conține una sau mai multe culori de bază. Dar se recomandă diversificarea paletei cu alte nuanțe clasice – roșu, alb și negru, tonuri nude. Lacul de gel se aplică în două straturi, deoarece textura sa este mai lichidă decât de obicei. Fiecare strat este uscat într-o lampă.

Kit unghii cu lampă UV/LED

Pentru o manichiură profesională ai nevoie de un kit unghii cu lampă cu o putere de minim 36 wati. Pentru a lucra cu geluri și biogeluri, ai nevoie de o lampă UV. 

O opțiune universală este o lampă hibridă, care este potrivită pentru uscarea diferitelor tipuri de acoperiri. În UV, fiecare strat este uscat timp de cel puțin 2 minute, iar în lampa cu LED – până la 30 de secunde. În modelele hibride, lacul cu gel se usucă în 30 de secunde. Uscarea altor materiale poate dura câteva minute. 

Pentru auto-manichiură vei avea nevoie de bază, degresant, grund, lac de unghii, ojă semipermanentă, gel UV, lichid pentru îndepărtarea acoperirii de culoare, lichid pentru a îndepărta stratul lipicios, șervețele fără scame, lampă pentru uscarea gelului și multe altele. Pentru un maestru începător, este important să aleagă un kit unghii de pornire potrivit, din magazinul online enails.ro. Alege o opțiune potrivită pentru tine și conținutul de care ai nevoie.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!