Acasa » Cum sa devii un partener de incredere

Cum sa devii un partener de incredere

Empower sustine in continuare evenimentele CSG (Coaching Support Group) Bucuresti. Urmatoarea intalnire CSG este pe 13 iunie. A fi un partener de incredere, fie ca esti sot sau sotie, manager sau coach, expert, functionar public, angajat sau antreprenor, este poate una din cele mai valoroase calitati.

Vino la intalnirea Coaching Support Group Bucuresti din luna iunie, joi 13 iunie, cand Viorel Panaite ne arata pasi siguri spre a deveni adevarati parteneri de incredere in relatiile noastre. Vei afla cum sa:

  • identifici punctele tale forte;
  • iti intaresti comportamentele relationale dezirabile;
  • faci conexiunea valori personale-actiuni;
  • intelegi cum sa dezvolti relatii solide si constructive pe termen lung;
  • impartasesti celor prezenti idei despre ce inseamna sa fii un partener de incredere.

Inregistrarea pentru intalnire se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare si implica un cost de 20 RON. Numarul de locuri este limitat! Pentru detalii complete si inscrieri intra acum pe site!

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!