Acasa » Empower Live! Bucuresti 8 iunie: despre networking

Empower Live! Bucuresti 8 iunie: despre networking

La Empower Live! #99 in Bucuresti va aducem o intalnire cu si despre networking: cum sa cream relatii profesionale de succes.

Bucuresti, 8 iunie, Oana Mihailescu

Despre networking

Stiai ca 85% din contractele de business s-au incheiat ca urmare a relatiilor de networking si ca 80% din joburi sunt promovate prin networking? Niciodata nu stii pe cine vei intalni si cum anume iti va schimba viata!

Poate ca profesorul de muzica pe care l-ai cunoscut la un concert iti va putea fi de folos pentru a slefui talentul copilului tau, constructorul pe care l-ai intalnit la o expozitie de profil va fi cel care il va ajuta pe prietenul tau sa isi construiasca casa, omul de afaceri cu care ai interactionat in cadrul unui workshop poate fi urmatorul tau partener.

Prin networking ai ocazia sa interactionezi cu cat mai multe persoane, sa iti extinzi propria retea de cunostinte in plan personal si profesional, sa creezi contextul potrivit pentru alte discutii viitoare prin care sa conturezi relatii, parteneriate si prietenii.

In sesiunea aceasta a Empower Live! vom discuta despre o serie de perspective, tehnici si modele verificate pentru a realiza sesiuni de networking profesioniste nu doar la evenimente de profil ci si atunci cand esti in contexte diferite si ai ocazia sa interactionezi cu alti oameni.

Veniti pregatiti pentru interactiune! :)

Oana Mihailescu este coach certificat de Noble Manhattan Coaching International, trainer acreditat CNFPA, si Communitiy Manager Empower. Oana se specializeaza pe lucrul cu femeile active care vor sa aduca echilibru in vietile lor in cariera, familie, prieteni, sanatate si finante personale. Mai multe informatii despre Oana puteti afla de pe blogul personal.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 8 iunie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 8 iunie

Inscrieri inchise.

Lista de participanti:
1. Narcisa Natea
2. Patricea Pop
3. Gilda Stan
4. Mihai Savin
5-6. Cristina Mirica (plus o persoana)
7-8. Elena Cristina Folea (plus o persoana)
9-10. Diana Maria Lungu (plus o persoana)
11-12. Radu Ioan Diaconescu (plus o persoana)
13. Simona Panait
14. Dan Dinica
15-16. Mariana Duma (plus o persoana)
17. Loredana Simedre
18. Marie-Jeanne Badita

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!