Acasa » Curs de certificare in Terapia cu Ingeri cu Charles Virtue

Curs de certificare in Terapia cu Ingeri cu Charles Virtue

Dragii nostri, astazi Empower va recomanda un curs de certificare special. Charles Virtue, fiul renumitei Doreen Virtue, va sustine pentru a treia oara in Romania Cursul de Certificare in Terapia cu Ingeri (Angel Certification Program – ACP)! Acest curs va avea loc in Bucuresti, in perioada 14-16 noiembrie 2014 si va fi tradus in limba romana.

La finalul acestui curs intensiv de trei zile, in care veti avea acces la un training intensiv si la tehnici de curatare energetica, fiecare participant va primi Certificat de Practician in Terapia cu Ingeri (ACP „Certified Angel Practitioner” Certificate).

Subiectele abordate se refera la:

  • cum poti primi si intelege mesajele ingerilor adresate tie sau clientilor tai;
  • cum sa lucrezi si sa vindeci utilizand puterea celor mai cunoscuti Arhangheli;
  • cum sa cureti chakrele precum si diferite alte meditatii de curatare si vindecare;
  • cum sa folosesti cartile oracol cu ingeri, ca o metoda de divinatie pentru tine si clientii tai;
  • metode de baza in activitatile de Medium pentru a-i putea contacta pe cei dragi plecati;
  • care sunt si cum intelegem semnele ingerilor;
  • cresterea increderii in tine insuti, in calitate de invatator spiritual, vindecator si medium;
  • practicarea acestor abilitati de medium si de vindecare prin exercitii efectuate impreuna cu ceilalti colegi participanti la curs.

Participarea la acest curs nu presupune o pregatire speciala. Daca ingerii te atrag in mod special, daca simti ca ai dori sa participi desi ti-e teama ca nu esti suficient de pregatit, daca reusesti sa te inscrii si esti in data de 14 noiembrie in Bucuresti in locatia stabilita, atunci ingerii tai considera ca esti pregatit si ca este timpul sa comunicati la alt nivel. De multe ori credem ca nu suntem indeajuns de pregatiti pentru a trece la o etapa superioara si aceasta teama ne poate bloca dezvoltarea.

Charles Virtue
Charles Virtue

Sunt extrem de bucuroasa sa va anunt ca acum aveti posibilitatea de a deveni practicieni certificati in Terapia cu Ingeri, atat in Europa cat si in restul lumii. Fiul meu, Charles, este un purtator al energiei ingerilor. El mi-a fost alaturi, ani de zile, la toate cursurile de certificare pe care le-am sustinut si este Trainer Certificat ATP. Pregatirea oferita de Charles se bazeaza pe cursurile ATP pe care le sustin si transmite cunoasterea pe care eu am impartasit-o trainerilor, aici, in Hawaii. L-am incurajat sa imi continue munca si ii acord sprijin total in transmiterea acestor informatii catre voi, prietenii mei din toata lumea.
– Doreen Virtue

Mai multe detalii despre curs si inscriere gasiti pe www.angelicsign.com.

Organizatorii va asteapta cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!